INTERVJU Iva Pavletić Crnić, HRT

Danas su na našoj subotnjoj kavici bile Larí Marí, poznati književni dvojac iz Opatije, Larissa i Marieta koje su upravo objavile petu knjigu iz svoga serijala proze koja liječi – “Naličje spoznaje”, za koju kažu da je duboka i intrigantna potraga za ljubavi koja oslobađa okove duše.

Larissa KunićiMarieta Kola iznimno su uspješne književnice čija su djela uvrštena u stalni postav Britanske kraljevske knjižnice, ali i specijalistice psihosomatike, intuitivne i duševne terapije, a svoje 25-godišnje iskustvo u radu s klijentima u svojoj klinici u Opatiji pretaču u “prozu koja liječi”.

“Naše su priče neka vrsta nastavka savjetodavnog djelovanja i spoj su književnosti, psihoanalize, filozofije i duhovnosti, pretočene u prozu koja osvješćuje, nadahnjuje i liječi dušu. Čitatelju nudi odgovore na mnoga pitanja koja se nikad nije usudio postaviti”, govori Larissa.

Autorice ističu da svaki od njihovih romana na svoj način pomaže ljudima. Prvi roman Bez ljubavi i mržnje, nagrađen Kiklopom za najbolji debitantski roman 2014. godine, govori o neriješenim emocijama predaka čije posljedice osjećaju generacije potomaka,Zlatni Mjesec upozorava na posljedice šutnje o obiteljskom nasilju, Armati pomaže u potrazi za životnim pozivom dok Bremenita šutnja osvješćuje što se događa kada se potiskuje prava seksualna priroda.

O njihovoj novoj knjizi čiju je intrigantnu naslovnicu izradio Saša Jantolek, o svima nam zajedničkoj ljudskoj potrazi za ljubavi i srećom te o tome kako se nositi s teškim vremenima, poslušajte u razgovoru dviju hit-autorica s Ivom Pavletić Crnić:

 

Izvor: HRT

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.