INTERVJU Dobro jutro Hrvatska

Hela Čičko i Martina Čičko Karapetrić objavile su slikovnicu „Djevojčica i čarobna ploča”, lijepu i poučnu priču o ovisnosti novog doba, u kojem previše vremena posvećujemo virtualnom svijetu.

Što se dogodi ako se previše družimo s ekranima – čarobnim pločama? Što nam se može dogoditi ako previše vremena provodimo u virtualnom svijetu? Priča je prvenstveno namijenjena djeci, ali i odraslima. „Djevojčica i čarobna ploča” priča je o djevojčici koja živi kao i mnoge druge djevojčice. Ide u školu, veseli se i igra s prijateljicama, brine o svojim macama i kaktusima. Međutim, život joj se jako promijeni pošto na tavanu sretne pravu pravcatu vilu. Otkrijte što je djevojčica od vile dobila na dar i kako joj je to promijenilo život.

Prema ideji Martine Čičko Karapetrić, koja je tekst popratila raskošnim ilustracijama, priču je napisala Hela Čičko. Tekstovi u slikovnici pisani su posebno oblikovanim, lako čitljivim slovima namijenjenim početnicima u čitanju.

Više pogledajte u videu.

 

Izvor: HRT

Photo: Dobro jutro, Hrvatska / HRT

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.