Promocija knjige “Kako sam pregorjela” autorice Damjane Bakarič

Promocija knjige „Kako sam pregorjela“ autorice Damjane Bakarič

„Tjeskoba i napadi panike NISU najgora stvar koja vam se mogla događa (iako mislite da umirete)“

Na sinoćnjoj promociji prvog djela autorice Damjane Bakarič „Kako sam pregorjela“ srušile su se predrasude i stereotipni pogledi o tome što su napadi panike i osjećaji tjeskobe, ali i da nikada nije kasno da se vlastiti život promijeni i stavi pod vlastitu kontrolu.

Kako je istaknula cijenjena psihologinja Ljubica Uvodić Vranić – „knjiga koju je napisala Damjana Bakarič nije samo self help, to je primjer prava biblioterapija.“

Autorica je nakon novinarske karijere i brojnih problema na privatnom i poslovnom planu svoj život odlučila okrenuti u drugom smjeru i skinuti stigmu koji sa sobom nose tjeskoba i napadaji panike. Damjana je već nekoliko godina jedan od najprodavanijih slovenskih autora. Osim knjige „Kako sam pregorjela“, koja je u Sloveniji dostigla čak četiri izdanja, Damjana je vlasnica još dva naslova, dok je četvrti u procesu stvaranja. S obzirom da je Damjana velika ljubiteljica pisanja svoje misli i savjete dijeli i na stranici za ljubitelje knjiga imena „Berem“, a uz popularne blog objave, Damjana je veoma aktivna i na YouTubeu gdje javno govori o onome o čemu drugi šute. Upravo zbog toga sve veći je broj onih koji prate i cijene njezin rad.

S Damajanom je posebnu vezu uspostavila naša vlasnica najpopularnije stranice za knjigoljupce „Čitaj knjigu“ Alis Marić. I sama Alis je godinama radila posao koji nije voljela i na kojem je sistematski bila mobingirana zbog čega je mislila da je doživjela svojevrsni „burn out“. Kako je istaknula i na svojoj stranici ali i na promociji „Izloženi smo svemu previše. Preplavljeni smo informacijama i zahtjevima. Sebe ne osluškujemo dovoljno, ne odmaramo se dovoljno i ne znamo sami sebi postaviti granice. Ne znamo reći NE i ne znamo kada je dosta. I onda pregorijevamo.“

Sigurno najljepši zaključak dala je upravo psihologinja Uvodic Vranić kada je zaključila da ova knjiga ne pomaže samo njezinim čitateljima nego da će ovaj naslov u velikoj mjeri pomoći Damjaninoj kćeri.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.