Promocija knjige “Anka Brazilijanka”!

Da je pisac Mato Lovrak svevremenski autor potvrđuje i činjenica da roman “Anka Brazilijanka” i danas ima svoju publiku i čitatelje, a pogotovo nakon ekranizacije ovog romana koje je očaralo specijalnim efektima i mladom glumačkom postavom.

Stoga smo organizirali promociju ovog romana u filmskom okruženju.

U srijedu, 12. travnja Mozaik knjiga u suradnji s redateljem filma „Anka“, Dejanom Aćimovićem i Blitz Cinestarom, organizira predstavljanje novog izdanja knjige „Anka Brazilijanka“ poznatog hrvatskog autora Mate Lovraka. Novo izdanje upotpunjeno vizualima iz filma i popratnim fotografijama glumaca iz filma, dodatno je oživjelo ovo nepravedno zapostavljeno književno djelo.

Film ‘Anka’ Dejana Aćimovića o djeci, prijateljstvu i potrazi za pripadanjem, bit će prikazan djeci trećih i četvrtih razreda u 9:30, a odmah nakon projekcije, u 11 sati, slijedi druženje s glumcima i razgovor o romanuAnka Brazilijanka“ kao predlošku za ovo fantastično filmsko ostvarenje. Promocija će se održati u Kaptol Butique Kinu u Kaptol Centru (2. kat).

Svoje iskustvo sa snimanja s nama će podijeliti mladi glumci, ali i redatelj filma Dejan Aćimović. Pozivamo Vas da nam se pridružite i otkrijete detalje o filmu, glumcima, ali i o manje poznatim činjenicama vezanim uz ovaj roman koji je prema mnogima najbolji roman autora Mate Lovraka!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.