ČITAJ MI: od 0 – 3 godine

ČITANJE DJETETU JE BITNO ZA NJEGOV RAZVOJ

Apsolutni klasik u kategoriji dječjih slikovnica

VRLO GLADNA GUSJENICA - naslovnica i ČITAJ MI

 

“U sjaju mjesečine na listu je ležalo jajašce.” Tako počinje moderan klasik Erica Carlea VRLO GLADNA GUSJENICA. Više od 12 milijuna primjeraka ove knjige prodano je u svom izvornom izdanju, a odlična priča o znanosti i proždrljivosti prevedena je na 55 jezika. Ovo izdanje je praktično, lijepo sa sitnim rupcima u koje svako dijete može gurnuti prstić i proći kroz sliku. Knjiga je potpuna u svakom detalju, nakon što je gladna gusjenica prošla put kroz jednu jabuku (i na stranicama same knjige) u ponedjeljak, dvije kruške u utorak, tri šljive u srijedu, te tako kroz naranče, torte, kobasice, sir, lizalicu… sve dok je od velike količine i masnoća nije bolio truščić. I nema sumnje da ne znate što će se dogoditi sljedeće! Djeca vole metamorfozne priče, a tu kroz praktičan način mališan uči brojati i dane u tjednu.

 

Ova slikovnica je posebna, a to shvatite čim otvorite prvu stranicu koja je puno teža od prosječnog papira, i od tog trenutka na vas dijeluje virtuoznost autora. Priča je jasna, edukativna (djeca uče brojeve, hranu i životni ciklus leptira) i lijepa. Duboko je dirljiva ova priča o nevoljama male gusjenice. Glavni lik mora savladati prepreke na svom putu da postane leptir te kroz priču možemo naučiti puno toga od gusjenice.

Dobra dječja knjiga koja je puna divnih ilustracija sa zabavnom i humorističnom pričom.

 

Definitvno najbolja prva knjiga za vaše dijete!

Saznaj više i kupi odmah na linku ovdje VRLO GLADNA GUSJENICA

IZABERITE I OSTALE NASLOVE IZ PROGRAMA ZA NAJMLAĐE (SLIKOVNICE):

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.