Zec i medvjedica: Zečeve čudne navike

Julian Gough

Na zalihi
10,49 €
Dodaj u košaricu

Zec i medvjedica: Zečeve čudne navike

9,99 

- +
Podijeli:

Zec i medvjedica: Zečeve čudne navike

Gravitacija je – važno odvrati Zec – tajanstvena SILA koja sve privlači. Aha! – reče Medvjedica kimajući. Kao prijateljstvo. Ne! reče Zec. Kao ljubav? – upita Medvjedica. Ne! Ne! – usprotivi se Zec. Ah… možda kao glad? – reče Medvjedica kojoj se neobično počela sviđati pomisao na doručak. Ne! Ne! Ne! – reče Zec i svom snagom odgurne Medvjedičinu divovsku snježnu kuglu. Ona se zakotrlja nizbrdo krećući se sve brže i brže i postajući sve većom i većom, a potom se nastavi klizati po zamrznutom jezeru sve dok led nije puknuo. Medvjedičina snježna gruda nestade… uz glasan PLJUS!

U prvom nastavku šarmantnog i duhovitog serijala romana upoznajemo se s dvoje glavnih likova – ljubaznom, susretljivom i dobronamjernom Medvjedicom i nervoznim, sebičnim, ali vrlo obrazovanim Zecom. Medvjedicu je netko probudio iz zimskog sna, ali budući da je tako dobroćudna, odlučila je iskoristiti tu priliku i napraviti snjegovića što je oduvijek željela. Zec, zavidan što se ona tako dobro zabavlja odluči napraviti većeg i boljeg snjegovića, ali naiđe Vuk koji pojuri za zecom. Nakon što spasi Zeca od Vuka, njih se dvoje sprijatelje.

Ovi romani namijenjeni prvim čitačima privući će djecu nježnom pričom, ali istovrmeno napetom, zabavnom i smiješnom. Silno kontrastni likovi pomoći će djeci razumjeti ponašanja i pokazati im kako da razlikuju dobro od lošeg, a usrećit će ih i pozitivan kraj priče. Vesele dvobojne ilustracije potpisuje Jim Field, hrvatskoj publici poznat po slavnoj seriji slikovnica Miš lavljeg srca, Vjeverice svađalice…

X
  • Godina izdanja: 2021.
  • ISBN: 9789533138534
  • Prevoditelj: Ivana Brozić
  • Ilustrator: Jim Field
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 18 x 23 cm
  • Težina: 300 g
  • Nakladnik: Profil
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.