Kuharica TJESTENINA sadrži 40 recepata za odabrana talijanska jela s tjesteninom od kojih rastu zazubice. Recepte je odabrala Academia Barilla, poznati kulinarski centar posvećen promicanju talijanske gastronomske kulture.
Talijani su poznati kao majstori u pripremanju dobre hrane, a ova knjižica sadrži samo najbolje recepte proizašle iz kulinarske tradicije te moderne kuhinje naših susjeda. Ovdje ćete naći recepte za jela s tjesteninom, slavna po cijelome svijetu, poput vermicella s umakom od rajčica ili alla Gricia, Rigatona alla Norma ili all’Amatriciana i špageta carbonara ili špageta sa školjkama.
Tu su i recepti za ukusne pljukance s pestom ili tagliatella bolonjez. Uživajte u okusima domaće tjestenine i tradicionalnih talijanskih specijaliteta: sireva – poput skute (ricotte) ili ovčjega sira; sušenoga mesa – poput slanine, šunke ili parmskoga pršuta; povrća – poput radiča iz Trevisa, artičoka, patlidžana ili šparoga; tartufa ili balzamičnoga octa iz Modene.
Zavirite u kuharicu Tjestenina i otkrijte tajne nenadmašne talijanske kuhinje!
- Broj stranica: 96
- Godina izdanja: 2014
- ISBN: 9789531414791
- Uvez: tvrdi
- Dimenzije: 0.1 x 15.5 cm