Naslovnica knjige: TJESTENINA

Podijeli:

  • Broj stranica: 96
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531414791
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 0.1 cm
  • Visina: 15.5 cm

TJESTENINA

Academia Barilla

Knjige Kuharski priručnici

Kuharica TJESTENINA sadrži 40 recepata za odabrana talijanska jela s tjesteninom od kojih rastu zazubice. Recepte je odabrala Academia Barilla, poznati kulinarski centar posvećen promicanju talijanske gastronomske kulture.

Talijani su poznati kao majstori u pripremanju dobre hrane, a ova knjižica sadrži samo najbolje recepte proizašle iz kulinarske tradicije te moderne kuhinje naših susjeda. Ovdje ćete naći recepte za jela s tjesteninom, slavna po cijelome svijetu, poput vermicella s umakom od rajčica ili alla Gricia, Rigatona alla Norma ili all’Amatriciana i špageta carbonara ili špageta sa školjkama.

Tu su i recepti za ukusne pljukance s pestom ili tagliatella bolonjez. Uživajte u okusima domaće tjestenine i tradicionalnih talijanskih specijaliteta: sireva – poput skute (ricotte) ili ovčjega sira; sušenoga mesa – poput slanine, šunke ili parmskoga pršuta; povrća – poput radiča iz Trevisa, artičoka, patlidžana ili šparoga; tartufa ili balzamičnoga octa iz Modene.

Zavirite u kuharicu Tjestenina i otkrijte tajne nenadmašne talijanske kuhinje!

Rasprodano
49,00 kn
Pročitaj više
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.