Naslovnica knjige: TAJNI ŽIVOT ANNE BLANC

Podijeli:

  • Broj stranica: 399
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531422499
  • Strani naslov: The Secret Life of Anna Blanc
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

TAJNI ŽIVOT ANNE BLANC

Jennifer Kincheloe

Kriminalistički romani

TAJNI ŽIVOT ANNE BLANC je kriminalistički povijesni roman smješten u Los Angeles na početku 20. stoljeća.

Anna Blanc, pripadnica visokog društva, umišlja si da je Sherlock Holmes, ali u njezinu svijetu žene ne rješavaju zločine. No kad se suočila s mogućnošću pustolovine, pobjegla je svojoj pratilji te se pod lažnim imenom zaposlila u Policijskoj upravi Los Angelesa i postala policijskom pomoćnicom.

Ondje je doznala za niz ubojstava u javnim kućama, koja policajci nisu shvaćali ozbiljno. To ju je potaknulo poduzeti nešto pa je sama započela istragu. Ako policajci doznaju za to, otpustit će je. Ako njezin otac dozna za to, odreći će je se. A ako njezin zaručnik dozna, otkazat će njihovo vjenčanje. Stoga Anna mora izabrati – hoće li biti istražiteljica, jer zna da to doista jest, te riskirati da izgubi sve, ili će napustiti svoj san i ostaviti ubojicu na slobodi.

“Kriminalistički prvijenac Jennifer Kincheloe, neobuzdano vesela igra u Los Angelesu na prijelazu stoljeća, štivo je koje izaziva ovisnost. Anna Blanc jedna je od najzaraznije simpatičnih junakinja koje ćete ove godine upoznati.” – James W. Ziskin, autor djela Cold Dead

JENNIFER KINCHELOE je znanstvena istraživačica koja je postala spisateljicom povijesnih kriminalističkih romana. Pobjednica je natjecanja za nove pisce Colorado Gold, a Tajni život Anne Blanc prvi je roman koji je napisala.

Na zalihi
129,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.