Naslovnica knjige: Tajna misija

Podijeli:

  • Broj stranica: 584
  • Godina izdanja: 2010
  • ISBN: 9789531407212
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 17.5 cm
  • Visina: 24.2 cm

Tajna misija

Richard C.HoaglandMike Bara,

Knjige Publicistika Znanost i tehnologija

U knjizi TAJNA MISIJA tajne činjenice koje razotkrivaju pravu istinu o NASA-i!

Za većinu Amerikanaca ime NASA podrazumijeva tehnološku nepogrešivost i poštenje. Malo je ljudi svjesno čvrstih dokaza o postojanju tajnih bratstava koja vladaju Američkom svemirskom agencijom čija je politika više usklađena sa starim religijama i školama okultnih znanja nego s racionalnom znanošću koju ta državna agencija uspješno promovira u svijetu vec 50 godina.

Zašto je Busheva administracija odlučila pokrenuti program koji će ljude što prije vratiti na Mjesec? Koji su razlozi nove trke u osvajanju svemira koja se vodi s Kinom, Rusijom i Indijom?
Čudesne fotografije reproducirane u ovoj knjizi, koje su autori dobili od nezadovoljnih zaposlenika NASA-e, dat će odgovor na to pitanje, kao i pregršt podataka o istraživanjima Mjeseca i Marsa. Bivši savjetnik NASA-e i savjetnik televizijske kuće CBS News Richard C. Hoagland i Boeingov inženjer Mike Bara nude izvanredne dokaze o usporednoj, tajnoj povijesti Američke aeronautičke i svemirske agencije i čudesnim otkrićima koja su se od svjetske javnosti tajila desetljećima.

Rasprodano
199,00 kn
69,90 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.