ŠTO SAM UČINILA ZBOG LJUBAVI

Susan Elizabeth Phillips

Rasprodano
39,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

ŠTO SAM UČINILA ZBOG LJUBAVI

Susan Elizabeth Phillips

ŠTO SAM UČINILA ZBOG LJUBAVI

Georgie York, nekoć slavnu zvijezdu omiljene televizijske komedije suprug je zamijenio drugom ženom, popularnom glumicom. Georgienina filmska karijera je potonula, otac je izluđuje, a njezin javni imidž odvažne junakinje opasno se zaljuljao. Što bi trebala učiniti glumica koju je napustila sreća? Zacijelo ne bi smjela otići u Las Vegas. Ne bi smjela naletjeti na mrskog kolegu s kojim je nekoć glumila, Bramwella Sheparda, muškarca koji je utjelovljenje samoga vraga. I, naravno, ne uplesti se u ružan incident koji će dovesti do skandaloznog bijega ljubavnog para.

A upravo će to činiti i već u sljedećem trenutku naći će se u lažnom braku, imati lažnog supruga i možda (a možda ne) i lažni seksualni život. Dvoje neprijatelja naći će se tako u neobičnoj situaciji u kojoj najsnažniji osjećaji mogu nositi zapanjujuće maske. A krije li se ispod njih uistinu mržnja… ili možda ljubav?

X
  • Broj stranica: 364
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531411158
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 12.5 x 19 cm
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.