Uz kuharicu RIBA uživajte u 40 privlačnih talijanskih glavnih jela od ribe, koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte, ali i mnoge ukusne i maštovite inačice jela od kojih će vam rasti zazubice.
Ta su jela vrlo lagana, ali istinski posebnoga okusa. Primjerice, božanstveni brancin u acqua pazza ili ukusne dagnje na buzaru. Zatim, krepke sipice s graškom i nježna hobotnica s krumpirom; zamamni ražnjići s morskim plodovima u umaku salmoriglio, ili mirisni arbun s vrganjima. Neka od jela pomno su odabrana iz golema nasljeđa regionalnih kuhinja – usoljeni bakalar prava je delikatesa za gurmane kao i gusta juha jadranskih ribara ili iverak, s osebujnim umakom od rajčica.
Uz malu pomoć kuharice Riba ronite u delikatese Mediterana, koji je talijanska kuhinja uvijek slavila s velikim nadahnućem.
- Broj stranica: 96
- Godina izdanja: 2014
- ISBN: 9789531414753
- Uvez: tvrdi
- Dimenzije: 0.1 x 15.5 cm
- Težina: 200 g