Naslovnica knjige: RIBA

Podijeli:

  • Broj stranica: 96
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531414753
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 0.1 cm
  • Visina: 15.5 cm

RIBA

Academia Barilla

Kuhanje

Uz kuharicu RIBA uživajte u 40 privlačnih talijanskih glavnih jela od ribe, koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte, ali i mnoge ukusne i maštovite inačice jela od kojih će vam rasti zazubice.

Ta su jela vrlo lagana, ali istinski posebnoga okusa. Primjerice, božanstveni brancin u acqua pazza ili ukusne dagnje na buzaru. Zatim, krepke sipice s graškom i nježna hobotnica s krumpirom; zamamni ražnjići s morskim plodovima u umaku salmoriglio, ili mirisni arbun s vrganjima. Neka od jela pomno su odabrana iz golema nasljeđa regionalnih kuhinja – usoljeni bakalar prava je delikatesa za gurmane kao i gusta juha jadranskih ribara ili iverak, s osebujnim umakom od rajčica.

Uz malu pomoć kuharice Riba ronite u delikatese Mediterana, koji je talijanska kuhinja uvijek slavila s velikim nadahnućem.

Rasprodano
49,00 kn
Pročitaj više
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.