Naslovnica knjige: PRIJEVARE I KRIVOTVORINE

Podijeli:

  • Broj stranica: 256
  • Godina izdanja: 2008
  • ISBN: 9799532231426
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 20 cm
  • Visina: 25.5 cm

PRIJEVARE I KRIVOTVORINE

Brian Innes

Knjige Povijest Publicistika

Jeste li znali da se gotovo sve može krivotvoriti: novac, umjetnička djela, dokumenti, identiteti, čak i prapovijest? Knjiga Prijevare i krivotvorine donosi istinite priče o najvećim prijevarama u povijesti, njihovim počiniteljima i žrtvama.

Upoznajte znanstvene tehnike s pomoću kojih stručnjaci otkrivaju vješto izvedene krivotvorine, kao što su spektrografska analiza, termoluminiscencija, određivanje starosti radioaktivnim izotopima ugljika i dr. U osam poglavlja doznajte tko je čovjek koji je prodao Eiffelov toranj, zašto Torinsko platno i danas izaziva polemike, čiji je predsjednički potpis najčešće krivotvoren u povijesti, tko je djevojka koja se 1920. pojavila u Berlinu tvrdeći da je Anastazija, kći ruskog cara Nikole II., koja je navodno ubijena nakon Oktobarske revolucije, tko je najpoznatiji kradljivac identiteta svih vremena, i još mnogo, mnogo više.

Jednostavno i privlačno napisana, bogata fotografijama, umjetničkim reprodukcijama i izrescima iz novina, knjiga Prijevare i krivotvorine ne ispušta se iz ruku do samoga kraja!

Rasprodano
267,00 kn
Pročitaj više
Pregledaj listu želja

HIT!

Pogledaj ponudu

HIT!

Čovpas

Za prvih 50 naručitelja gratis Selfie štap vrijedan 99 kn i besplatna poštarina!

Super cijena

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.