Pregrijavanje

Louisa Edwards

Rasprodano
119,00 kn
40,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Pregrijavanje

Louisa Edwards

Roman PREGRIJAVANJE je prvi dio strastvene ljubavne trilogije Louise Edwards čija se radnja događa u kompetitivnom kulinarskom svijetu.

Sprema se veliko kulinarsko natjecanje u kojem će se na nacionalnoj televiziji najbolji kuhari boriti za slavu, bogatstvo i kulinarsku nadmoć. Svi se natjecatelji trude pobijediti, ali samo će jedan odnijeti nagradu… Vlasnik posrnulog restorana iz Greenwich Villagea mora svom lokalu vratiti staru slavu i pobijediti na natjecanju. No za to mu nedostaje njegov sin Max, muškarac koji je navikao na pobjede iako mu nikada nije odgovarao timski rad. Izvrstan kuhar i veliki zavodnik proputovao je svijet, učeći nove tehnike kuhanja, ali i upoznavajući lijepe žene.

A kada se kuhar razmetni vrati kući, otkriva da se među kuharima u toj kuhinji netko ističe – jednako strastvena kuharica Juliet Cavanaugh. Nekoć je bila zaljubljena u Maxa, ali tada je bila samo tinejdžerica koja se nadala da će ga ponekad ugledati u restoranu. Sada je profesionalna kuharica i natječe se u Maxovoj ekipi na najvećem kulinarskom natjecanju u državi. Čeka je rad u kuhinji uz čovjeka kojemu se oduvijek divila… i za kojim je žudjela Ali, usprkos uzavreloj privlačnosti, Juliet namjerava zadržati pribranost i distancu, o kojoj god se temperaturi radilo…

Louisa Edwards je poznato ime američkog ljubavnog romana, a najviše voli pisati ljubavne priče koje se odvijaju u svijetu kulinarstva. Muškarci u njezinim romanima obično su kuhari savršenog izgleda kojima, ponekad, i nije tako lako slomiti srce.

Ostale romane Louise Edwards potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 368
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531413466
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14.2 x 20 cm
  • Težina: 390 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

119,90 kn 107,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina