Uz kuharicu MESO uživajte u 40 privlačnih glavnih jela od mesa koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte, maštovite inačice klasičnih jela, kao i za ukusna nova jela od kojih će vam rasti zazubice.
Mnoga njih vrlo su jednostavna i mogu se pripremiti za manje od sata, poput janjećih rebara na roštilju, telećih medaljona alla pizzaiola (teletina u ljutome umaku od rajčica), saltimbocce alla romana ili okruglica od krumpira i teletine. Uživajte u sočnim i zasitnim glavnim mesnim jelima pripremljenima s vrhunskim proizvodima talijanske tradicije, od izvrsnih vina do modenskoga balzamičnog octa, od gljiva i tartufa do sireva i sušenoga i dimljenog mesa.
Zavirite u kuharicu Meso i otkrijte tajne nenadmašne talijanske kuhinje!
- Broj stranica: 96
- Godina izdanja: 2014
- ISBN: 9789531414746
- Uvez: tvrdi
- Dimenzije: 0.1 x 15.5 cm
- Težina: 195 g