Mali krapinski pračovjek Babu

Snježana Babić Višnjić

Rasprodano
10,49 €
79,00 kn
2,65 €
20,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu

Mali krapinski pračovjek Babu

19,05 kn

Nema na zalihi

Podijeli:

Mali krapinski pračovjek Babu

Snježana Babić Višnjić

Roman MALI KRAPINSKI PRAČOVJEK BABU Snježane Babić Višnjić govori o neobičnom neandertalcu koji se od svojih vršnjaka razlikuje jer drukčije promatra svijet oko sebe. Njegovi snovi i vizije pomažu mu u bilježenju slika svakodnevice neandertalskog plemena koje živi u podnožju špilje nadomak plodne doline.

Iako im bi špilja mogla bitgi utočištem i skloništem od hladnog vremena, pleme neandertalaca (krapinskih praljudi) ne koristi je za život. Zemlja je u to doba previše podrhtavala, a praljudi su to tumačili kao gnjev bogova. Mali Babu, osim što pomoću boja koje sam radi, crta po zidovima špilje, u potrazi za svojim prijateljem Girom – pripitomljenim vučićem – otkriva i selo sasvim drukčijih ljudi… Te ostvaruje jedno neobično i lijepo prijateljstvo.

SNJEŽANA BABIĆ VIŠNJIĆ je rođena u Zagrebu. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu kroatistiku i južnoslavenske filologije. Dosad je dovršila dvadesetak drama koje su objavljivane u časopisima i zbornicima, a neke
su izvedene na Hrvatskom radiju. Priče je objavljivala u književnim časopisima i čitane su na Hrvatskom radiju. Nadahnuta svojom djecom dosad je napisala dvjestotinjak priča za najmlađe koje su objavljivane u Vjesniku i dva
romana za djecu Upomoć, mama se smanjila i Janko među dinićima. Priče pak koje je namijenila odraslim čitateljima skupljene su u zbirku Let nad staklenim stolom.

X
  • Broj stranica: 196
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531411790
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 13 x 19 cm
  • Težina: 215 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

19,78   149,00 kn
29,04   218,83 kn
17,99   135,55 kn
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.