Mala pariška knjižara – džepno izdanje

Nina George

Na zalihi
6,62 €
Dodaj u košaricu

Mala pariška knjižara – džepno izdanje

6,30 

- +
Podijeli:

Mala pariška knjižara – džepno izdanje

Mala pariška knjižara je roman o snazi knjiga, o ljubavi i čarobnim južnim krajevima.

Knjižar Jean Perdu vjeruje u moć čitanja i točno zna koja knjiga liječi koju bolest duše. Zna koja liječi tugu, koja ostavljene duše, koja pomaže u odrastanju i prihvaćanju životnih činjenica kakve god one bile. On u svojoj plovećoj knjižari Pharmacie littéraire prodaje romane kao lijek. No istodobno ne zna kako bi sam sebe izliječio od jedne noći prije dvadeset jednu godinu kad ga je lijepa Provansalka Manon napustila dok je spavao. Nije ostavila ništa osim pisma – koje Perdu nije imao hrabrosti pročitati. Sve do toga ljeta. Do ljeta koje će promijeniti sve i odvesti ga iz male ulice Montagnard na putovanje u prošlost, u uspomene, u srce Provanse i natrag u život.

Mala pariška knjižara Nine George prava je književna senzacija koja je oduševila ljubitelje knjiga i čitanja širom svijeta. Roman je to o čudotvornoj moći knjiga koju mogu spoznati samo najoduševljeniji čitatelji, ovisnici o knjigama koji nijednu večer ne odu na spavanje bez pročitanog retka.

„U ovoj priči stanuje nevjerojatno lijepa čarolija.“ – Christine Westermann

Nina George rođena je 1973. godine, a od 1992. godine radi kao slobodna novinarka i spisateljica. Od 2005. do 2010. bila je zaposlena kao kolumnistica Hamburškog večernjeg lista. Njezin roman Mondspielerin dobio je 2011. godine nagradu De LiA (Udruga autora ljubavnih romana koji pišu na njemačkom jeziku) za najbolji ljubavni roman. Za kratak kriminalistički roman Igra njezinog života Nina George je 2012. godine primila nagradu Glauser.

X

RECENZIJA Knjiški moljac

Lijek za dušu. Ovo je knjiga koju bi svaki ljubitelj knjiga trebao pročitati, jer ona vas ne samo zabavlja i inspirira, nego i mijenja vaš pogled na život. Ova je možda i knjiga će vas nasmijati, razveseliti, a moguće i rasplakati, no… prije svega će vas inspirirati da ponovno otkrijete radost čitanja i ljubavi prema životu.više
  • Broj stranica: 323
  • Godina izdanja: 2020
  • ISBN: 9789531427142
  • Strani naslov: Das Lavendelzimmer
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 12.8 x 18.7 cm
  • Težina: 245 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.