Mala Mica, dizajnerica

Marija Gradečak

Na zalihi
13,14 €
Dodaj u košaricu

Mala Mica, dizajnerica

12,51 

- +
Podijeli:

Mala Mica, dizajnerica

Mala Mica, dizajnerica autorski je prvijenac Marije Gradečak koja nam donosi maštoviti svijet dizajna interijera u rimovanim stihovima i razigranim ilustracijama uz koje ćemo se sjajno zabaviti, a usput štošta i naučiti.

Glavna je junakinja ove priče Mala Mica, štosna dama istančana brka za ljepotu i sklad koja spretno bira ono najbolje od parketa i tapeta, keramike… sve do kuhinjskoga seta te s nama rado dijeli svoje znanje iz dizajnerskoga svijeta. Uz svoje svakodnevne navike, komunikacije s klijentima, proizvođačima i izvođačima, aktivnom djelovanju u dizajnu i organizaciji provođenja projekta uređenja interijera, Mica nam na edukativan način prenosi pozitivnu sliku o komunikaciji i važnosti svih sudionika u kreativnom procesu uređenja jednoga stana.

O autorici Mariji Gradečak:

Oduvijek je voljela mačke! Tijekom djetinjstva ljubav mekanih čupavaca pronalazila je u susjednim mačkama, a kasnije i u svojoj tigrastoj ljubimici. I dalje su joj crtanje i pisanje svakodnevica pa se čini da se oblikovala u nešto odraslije, ali opet veliko dijete. Razvila se je u profesionalnu dizajnericu čija su područja djelovanja tekstil, produkt-dizajn, ilustriranje i dizajn interijera.

X
  • Broj stranica: 36
  • Godina izdanja: 2020
  • ISBN: 9789533137865
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 24.5 x 30.5 cm
  • Težina: 560 g
  • Nakladnik: Profil
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.