Naslovnica knjige: KAKO DO RAVNOG TRBUHA

Podijeli:

  • Broj stranica: 144
  • Godina izdanja: 2010
  • ISBN: 9789531406604
  • Uvez: meki
  • Širina: 17 cm
  • Visina: 23.5 cm

KAKO DO RAVNOG TRBUHA

dr. Michael Despeghel, prof. dr. Armin Heufelder

Knjige Outlet Zdrav život, sport

U priručniku KAKO DO RAVNOG TRBUHA naći ćete savjete, program vježbanja i plan prehrane za savršen i izvježban trbuh te postizanje izvrsnog zdravlja.

Masne naslage na trbuhu posebno su opasne za zdravlje. Istraživanja dokazuju da su pogubne za zdravlje i radnu sposobnost, i to već kod onih koji se prema indeksu tjelesne mase (ITM) još nalaze u dopuštenom području. Zašto je to tako i što možete učiniti, doznat ćete u knjizi Kako do ravnog trbuha.

Ovdje ćete naći i strategiju s pomoću koje ćete smršavjeti te se osloboditi opasnih masnih naslaga. Kako biste imali ravan i izvježban trbuh i bili zdravi, slijedite savjete i vježbe opisane u knjizi. One su iznimno učinkovite i znanstveno provjerene. Podijeljene su u tri stupnja težine (za početnike, srednjeg intenziteta i za napredne). Prate ih posebno osmišljeni programi prehrane s detaljnim receptima.

Rasprodano
129,00 kn
20,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.