Gradilište

Na zalihi
13,20 €
Dodaj u košaricu

Gradilište

12,57 

- +
Podijeli:

Gradilište

Gradilište

Saznajte više o tome što se događa na gradilištu i upoznajte neke od nevjerojatnih ljudi koji tamo rade. Otvorite prozorčiće i otkrijte čemu služe razni strojevi, naučite kako nastaje nova cesta i kako se grade poslovni neboderi − imamo mnogo što istražiti! Saznajte više o različitim poslovima na gradilištu. Upoznajte dizaličara, stolara, arhitekta i mnoga druga zanimanja.

Slikovnica sadrži više od 30 prozorčića ispod kojih se kriju informacije i zanimljivosti o brojnim zanimanjima, radnim strojevima, alatima i zadatcima koji se obavljaju na gradilištu. Izrađena je od visokokvalitetnog kartona, što je čini izuzetno izdržljivom za sve radoznalce koji će prebirati po knjizi i prozorčićima i tako štošta doznati i naučiti o raznovrsnim zanimanjima, gradnji, organizaciji i radnim građevinskim strojevima.

O autorima:

Catherine Ard više je od dvadeset godina radila kao urednica dječjih knjiga; pisala je i uređivala maštovite, zanimljive te edukativne slikovnice i knjige za djecu od dojenačke do tinejdžerske dobi. Radila je za raznolike organizacije kao i za izdavače dječje književnosti, obrađujući širok spektar tema u svojim slikovnicama s prozorčićima, knjigama o izradi rukotvorina, kreativnim aktivnostima te priručnicima i nastavnim materijalima. S velikim veseljem prihvatila je rad na edukativnoj seriji kartonskih slikovnica Mali radoznalci koja obrađuje razne teme za djecu od tri godine na dalje, a koja je izuzetno čitana i popularna kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj.

Ben Whitehouse ilustrator je koji se rodio i odrastao u Birminghamu, u Velikoj Britaniji. Živi u Chepstowu u Walesu sa svojom obitelji. Ben se dugi niz godina bavio animacijom te je radio u toj industriji kao dizajner likova, animator i autor lutaka za potrebe stop-animacije. Radio je za Aardman Features kao pomoćni animator na animiranom filmu Nicka Parka iz 2018. godine Dugi iz kamenog doba (engl. Early man). Također je radio i za klijente kao što su Dreamworks TV i BBC. Sada zadovoljno pronalazi svoje mjesto u svijetu ilustriranja knjiga, a izuzetno ga veseli rad na svjetski poznatoj seriji edukativnih kartonskih slikovnica Mali radoznalci.

X
  • Broj stranica: 16
  • Godina izdanja: 2024.
  • ISBN: 9789533139852
  • Prevoditelj: Dina Morić Bošnjak
  • Ilustrator: Ben Whitehouse
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 22.7 x 20.7 cm
  • Težina: 540 g
  • Nakladnik: Profil
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

22,41 
PRETPRODAJA

15,21 
PRETPRODAJA

15,21 
PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.