Naslovnica knjige: Društvena životinja

Podijeli:

  • Broj stranica: 442
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531412070
  • Uvez: meki
  • Širina: 17.5 cm
  • Visina: 25 cm

Društvena životinja

David Brooks

Filozofija Knjige Outlet Publicistika

U knjizi DRUŠTVENA ŽIVOTINJA David Brooks, slavni kolumnist New York Timesa, kroz seriju priča iz života njujorškog multietničkog bračnog para – Harolda i Erice, vješto opisuje čovjekov životni put, izvore njegova ponašanja te što ga čini onakvim kakav jest.

Koristeći se bogatstvom trenutačnih istraživanja mnoštva znanstvenih disciplina, Brooks prati Harolda i Ericu od dojenačke dobi do škole; od odisejske faze života koja određuje mladalaštvo sve do granica siromaštva; od prirode veza, ljubavi i predanosti do naravi uspješnog vodstva.

Otkriva nam duboke društvene aspekte našeg uma i razotkriva predrasude suvremene kulture koja precjenjuje značaj racionalizma, individualizma i kvocijenta inteligencije. Usput razbija konvencionalne definicije uspjeha, opisujući model kulture temeljene na povjerenju i poniznosti.

Što je zaslužno za naš uspjeh? Koliko su bitni naši odnosi s drugim ljudima? Kakvu ulogu u našem životu ima svijest, a kakvu podsvijest? Knjiga Društvena životinja maestralno je djelo o uspjehu, ljubavi, sreći, ambicijama, društvenosti, razlikama među spolovima, kulturama i težnjama ljudskog duha. Promijenit će način na koji vidite sami sebe i način na koji promatrate svijet.

Ostale naslove Davida Brooksa potražite ovdje.

Rasprodano
199,00 kn
50,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Zauvijek u tvom zagrljaju

Očaravajuća priča o strasti i izdajničkim intrigama na carskom dvoru!

50 kn

149 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.