Naslovnica knjige: BLAGA ZEMLJE, DRAGULJI ČOVJEČANSTVA

Podijeli:

  • Broj stranica: 367
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531407656
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 23.5 cm
  • Visina: 31 cm

BLAGA ZEMLJE, DRAGULJI ČOVJEČANSTVA

Knjige Publicistika Putovanja

Biste li voljeli istražiti najnevjerojatnije lokacije koje i danas golicaju ljudsku maštu te izazivaju divljenje? S knjigom BLAGA ZEMLJE, DRAGULJI ČOVJEČANSTVA otisnut ćete se na očaravajuće putovanje kroz Afriku, Europu, Aziju, Oceaniju i Ameriku te doživjeti najneobičnije prizore koje je stvorila majka priroda te izgradio čovjek.

Pridružite se hrabrim pustolovima u istraživanju grandioznih građevina… skinite veo s tajni uspona i nestanka velikih civilizacija… osjetite strahopoštovanje čitajući uzbudljive priče o velikim ljudima i narodima koji su podigli ova nevjerojatna mjesta… i otkrijte najdojmljivija mjesta na planetu zahvaljujući knjizi BLAGA ZEMLJE, DRAGULJI ČOVJEČANSTVA.

Više od 500 raskošnih fotografija u boji te zanimljiva i nadahnuta objašnjenja i opisi odvest će vas u srce najfascinantnijih svjetskih čuda te vam otkriti sve njihove uzbudljive tajne!

Rasprodano
276,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Moć pozitivnog mišljenja

Najpoticajniji svjetski bestseller

79,00 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.