Bila jednom jedna kula

Eloisa James

Na zalihi
149,00 kn
60,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Bila jednom jedna kula

Eloisa James

BILA JEDNOM JEDNA KULA

Jedan vojvoda… Gowan Stoughton, vojvoda od Kinrossa, više od svega drži do reda i samokontrole. Pa kad upozna jednu damu koje je mirna koliko i lijepa, odmah zatraži njezinu ruku.

Njegova dama u kuli… Edie – koja je čista suprotnost mirnoće – imala je tako visoku temperaturu tijekom svojeg debitantskog bala da nije primijetila nikoga, čak ni neuhvatljivo nedostižnog i neupitno privlačnog vojvodu od Kinrossa.

Kad njezin otac prihvati vojvodinu ponudu, Ediena strastvena priroda dovest će do urušavanja braka – te se ona povlači u kulu, zaključavši se odlučno od Gowana. To je bajka, ali ne onakva na kakve ste navikli!

Sada se Gowan nađe pred najvećim izazovom u životu. Ni naredbe ni uvjeravanja nemaju učinka kod njegove odvažne mlade nevjeste. Kako bi pronašao ključ koji će otključati vrata kule, vojvoda mora učiniti nezamislivo – naučiti otključati vlastito srce…

“Ništa me ne natjera tako brzo u knjižaru kao nova knjiga Eloise James.” – Julia Quinn

Eloisa James autorica je niza romana koji su više puta bili među najprodavanijima na popisu New York Timesa. Živi u New York Cityju gdje predaje na katedri o Williamu Shakespeareu. Magistrirala je na Oxfordu. Dosad su joj na hrvatski jezik prevedeni brojni romani među kojima su i Kad ljepotica ukroti zvijer, Poljubac u ponoć i Kako osvojiti vojvodu.

Ostale romane Eloise James potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 382
  • Godina izdanja: 2016
  • ISBN: 9789531419000
  • Strani naslov: Once upon a Tower
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 415 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina