Naslovnica knjige: Bila jednom jedna kula

Podijeli:

  • Broj stranica: 382
  • Godina izdanja: 2016
  • ISBN: 9789531419000
  • Strani naslov: Once upon a Tower
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Bila jednom jedna kula

Eloisa James

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani

BILA JEDNOM JEDNA KULA

Jedan vojvoda… Gowan Stoughton, vojvoda od Kinrossa, više od svega drži do reda i samokontrole. Pa kad upozna jednu damu koje je mirna koliko i lijepa, odmah zatraži njezinu ruku.

Njegova dama u kuli… Edie – koja je čista suprotnost mirnoće – imala je tako visoku temperaturu tijekom svojeg debitantskog bala da nije primijetila nikoga, čak ni neuhvatljivo nedostižnog i neupitno privlačnog vojvodu od Kinrossa.

Kad njezin otac prihvati vojvodinu ponudu, Ediena strastvena priroda dovest će do urušavanja braka – te se ona povlači u kulu, zaključavši se odlučno od Gowana. To je bajka, ali ne onakva na kakve ste navikli!

Sada se Gowan nađe pred najvećim izazovom u životu. Ni naredbe ni uvjeravanja nemaju učinka kod njegove odvažne mlade nevjeste. Kako bi pronašao ključ koji će otključati vrata kule, vojvoda mora učiniti nezamislivo – naučiti otključati vlastito srce…

“Ništa me ne natjera tako brzo u knjižaru kao nova knjiga Eloise James.” – Julia Quinn

Eloisa James autorica je niza romana koji su više puta bili među najprodavanijima na popisu New York Timesa. Živi u New York Cityju gdje predaje na katedri o Williamu Shakespeareu. Magistrirala je na Oxfordu. Dosad su joj na hrvatski jezik prevedeni brojni romani među kojima su i Kad ljepotica ukroti zvijer, Poljubac u ponoć i Kako osvojiti vojvodu.

Ostale romane Eloise James potražite ovdje.

Na zalihi
149,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Trilogija: Tama u meni, Divlje u meni i Ljubav u meni

Književni fenomen koji je oborio rekorde i prije objavljivanja!

89 kn

297 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.