Adrian Mole i oružje za masovno uništenje

Sue Townsend

Rasprodano
119,00 kn
20,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

Adrian Mole i oružje za masovno uništenje

Sue Townsend

Adrian Mole i oružje za masovno uništenje donosi novu dozu komedije i tragedije prateći zbivanja iz života legendarnog Adriana Molea!

“srijeda, 2. travnja – Moj rođendan
Danas sam navršio trideset petu. Službeno sam sredovječan. Od sada sve kreće nizbrdo. Bijedno klizanje prema bolesnim desnima, rampama za invalidska kolica i smrti.”

Adrian Mole je ušao u srednje godine, ali još uvijek piskara. Radi kao prodavač u knjižari i živi u leicesterskom Štakorskom molu, nalazi vremena slati savjetodavna pisma Timu Henmanu i Tonyju Blairu, hvata se u smrtonosan koštac s labudom Gielgudom, mjeri sve veće ćelavo područje na tjemenu i pokušava osvojiti putenu Daisy… Adrian čezne za boljim, smislenijim svijetom. Ali još nije spreman ostaviti se pera…

“S knjigama o Adrianu Moleu, Sue Townsend je zaslužila neprikosnoveno pravo da bude proglašena najboljom britanskom spisateljicom humorističnih romana.” – Mail on Sunday

Sue Townsend je najomiljenija britanska spisateljica humorističnih romana. Punih trideset godina, od objavljivanja Tajnih dnevnika Adriana Molea (13 3/4 god.) 1982. godine, tjerala nas je da plačemo od smijeha i podbadala našu svijest o samima sebi. Uslijedilo je još sedam svezaka Adrianovih dnevnika, od kojih su svi do jednoga bili hvaljeni i priznati bestseleri. Usto je objavila i pet drugih slavnih romana i napisala brojne sjajno prihvaćene drame. Živjela je u Leicesteru, u kojem je rođena i odrasla.

Ostale romane Sue Townsend potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 444
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531412964
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 520 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina