PREDSTAVLJANJE NOVE KNJIGE SANJE PILIĆ

Novi roman za mlade Sanje Pilić  Ideš mi na živce! govori o  djeci rastavljenih roditelja i problemima uzrokovanim novonastalom životnom situacijom…. Priču pripovijedaju svi članovi  jedne moderne obitelji: mama, tata, baka, sin i kći te neki pridruženi članovi učeći nas da se volimo i kada se svađamo…

Sanja Pilić dobitnica je nagrade Grigor Vitez za knjige “O mamama sve najbolje” (1990.) i “Sasvim sam popubertetio” (2002.) te nagrade Ivana Brlić-Mažuranić za knjige “Mrvice iz dnevnog boravka” (1995.) i “Zafrkancije, zezancije, smijancije i ludancije” (2001.) te nagrade “Mato Lovrak” za knjigu “Što mi se to događa?” (2007.). Roman “Jesam li se zaljubila? dobitnik je Časne liste IBBY- ja za 2008. godinu. 2010. god. dobila je nagradu “Kiklop” za roman “Hoću biti posebnaaaaa!”. 2011. dobila je nagradu “Kiklop” za slikovnicu “Maša i gosti”.

Po romanu “Sasvim sam popubertetio” napravljena je predstava u zagrebačkom teatru “Žar ptica”. Sanja Pilić dobitnica je druge nagrade Večernjeg lista za kratku priču “Ah, ludnica” za 1981. godinu i treće nagrade Večernjeg lista za priču “Muškarci mog života” za 2005. godinu. Dobitnica je i druge nagrade za radioigru “O kome se to radi” Radio Študenta i revije Literatura 1990. (Slovenija). Sanja Pilić odlikovana je Redom Danice hrvatske s likom Antuna Radića za osobite zasluge u prosvjeti i kulturi.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.