POZIVNICA NA INTERLIBER 2015

POZIVNICA NA INTERLIBER 2015 (10.-15.11.2015.)

OZIVNICA NA INTERLIBER 2015 - Pozivamo vas da nas posjetite na ovogodišnjem INTERLIBERU na štandovima Mozaika knjiga u paviljonima 5 i 6. (10.-15.11.2015.)

Dragi ljubitelji knjiga i pisanja,
Pozivamo vas da nas posjetite na ovogodišnjem INTERLIBERU (38. tradicionalnom sajmu knjiga i učila), na štandovima Mozaika knjiga u paviljonima 5 i 6, gdje smo za vas pripremili brojne prigodne akcije i popuste, nove naslove i dosadašnje hitove, te razne druge pogodnosti i događanja.

Tijekom radnog tjedna u jutarnjim terminima organizirano planiramo dovesti učenike osnovnih škola na edukativne radionice i druženje s najpopularnijim dječjim autorima kao što su Sanja Pilić, Sanja Polak, Nives Barišić Madunić, Julijana Matanović te ilustratoricom Željkom Mezić.

U subotu svakako ne zaboravite doći u vremenu 14-18 sati i zatražiti svoj autogram od autora poput Mire Gavrana, Gorana Tribusona i Pavla Pavličića i ostalih već prije spomenutih autora, te ilustratora Tomislava Torjanca.
Kao popratni sadržaj imamo i malu promociju i degustaciju SIROVE HRANE autorice Mihaele Devescovi koja će se održati u subotu u 17 i 18, te u nedjelju u 13 sati.

Veselimo se vašem dolasku!

Vaš Mozaik knjiga

Za više informacija i najsvježije novosti pratite naš Facebook event INTERLIBER 2015 by Mozaik knjiga ili potražite najnovije naslove ovdje na našem portalu (sada prilagođenom i za mobilne uređaje)

PROGRAM:

ROGRAM INTERLIBER 2015 - Mozaik knjiga

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.