MOZAIK KNJIGA PODRŽAVA AKCIJU HRVATSKOG CARITASA!

Deseta je jubilarna godina otkako Hrvatski Caritas diljem Hrvatske provodi nacionalnu Božićnu akciju „Za 1000 radosti“ prikupljajući pomoć namijenjenu najsiromašnijim obiteljima u Hrvatskoj. Protekle su godine pokazale kako se u skrbi za najugroženije i najranjivije naše sugrađene – svatko na svoj način i sa svojim osobitim poslanjem – svi nalaze na istom zadatku. Hrvatski Caritas, u zajedništvu sa svim biskupijskim caritasima te mrežom župnih caritasa, diljem  Domovine nastoji  potaknuti nesebičnu solidarnu pomoć hrvatskih građana i poslovnih subjekata, udruga i jedinica lokalne uprave i samouprave i usmjeriti je obiteljima nezaposlenih, višečlanim obiteljima, braniteljskim obiteljima, obiteljima u kojima je netko od članova teško bolestan – onima koje dugotrajna teška ekonomska situacija najbolnije pogađa.

Tijekom proteklih devet godina nesebična požrtvovnost hrvatskih darovatelja pretočila se u vrijednu pomoć koja je dosegnula tisuće obitelji  u svim krajevima naše zemlje. Dragovoljno sudjelujući u akciji školska djeca i mladi i vlastitim inicijativama i lokalnim akcijama prepoznaju potrebe i nastoje mijenjati nabolje teške životne situacije obitelji u potrebi u vlastitim sredinama. Stavljajući školama na raspolaganje svake godine prigodne materijale,  zajedno gradimo svijest o ljepoti zajedništva i uzajamna pomaganja.

Živimo u vremenu krize, kad su upravo sućut  i solidarnost potrebniji nego ikad, kad su djela ljubavi zorni test naše vjerodosotojnosti.

U akciju Za 1000 radosti  možete se uključiti:

• novčanom donacijom na račun 2340009-1510126452, poziv na br. 7-12 (OIB 60100836848)

• objavljivanjem informacija o akciji u župnom listiću, na web-stranici, intranetu, biltenu, novinama i sl.

• telefonskim pozivom donacijskog telefona 060 9010 (cijena poziva 6.25 kn)

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.