Mozaik knjiga na Mediteranskom festivalu knjige

MOZAIK KNJIGA NA MEDITERANSKOM FESTIVALU KNJIGE 2017. U SPLITU!

(3. svibnja – 7. svibnja)

U srijedu, 3. svibnja 2017. započinje 1. Mediteranski festival knjige po uzoru na Interliber, a koji će se organizirati upravo u srcu Dalmacije – gradu Splitu. Petodnevni festival napunit će veliku dvoranu Gripe s gotovo 60 hrvatskih nakladnika, a među njima posjetitelji će moći pronaći hitove Mozaika knjiga. U pripremi je čak preko 600 različitih naslova nakladničke kuće Mozaik knjiga, a sve će, naravno, pritom biti na posebnim popustima, kako i priliči. Novije naslove i hitove moći ćete nabaviti za 20 % popusta, a ostali naslovi bit će na popustu čak do 70 %!

Prilika je to da čar sajma knjiga i vreve oko književnih događanja osjete i Dalmatinci koji su nerijetko dolazili u Zagreb samo zbog manifestacije Interlibera.  Mozaikovi naslovi variraju od popularne domaće i strane beletristike do velikih ilustriranih enciklopedija i izdanja od nacionalnog značaja, od psiholoških priručnika i zdravstvenih savjetnika do kuharica i savjetnika za odgoj i roditeljstvo, od dječjih knjiga i slikovnica do lektire za osnovnu i srednju školu. Idealna je ovo prilika povesti djecu, prošetati među štandovima i izabrati najbolje za svoje najmlađe, ali i one najstarije.

A što istaknuti i preporučiti?

HITOVI MOZAIKA KNJIGA!

  1. HYGGE

Meik Wiking

  1. DJEVOJKA U VLAKU

Paula Hawkins

  1. ČAROLIJA POSPREMANJA KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT

Marie Kondo

  1. NEKOLIKO PTICA I JEDNO NEBO

Miro Gavran

  1. VRIJEME LJUBAVI

Goran Tribuson

  1. DRAŽEN – ŽIVOT I OSTAVŠTINA KOŠARKAŠKOG MOZARTA

Todd Spehr

  1. DAH KOJI ŽIVOT ZNAČI

Paul Kalanithi

  1. PRIRODNE MANDALE

15 kreativnih mandala za crtanje i bojenje + okrugla šablona s više od 20 motiva

Pretvorite ugodnu šetnju velikom dvoranom Gripe u iskustvo vrijedno pamćenja: oboružajte se knjigama, priručnicima, beletristikom i publicistikom po posebnim cijenama!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.