MJESEC LJUBAVI UZ NAJDRAŽE LJUBAVNE ROMANE!

Uz bogatu ponudu iz nakladničkog programa Mozaika povodom Valentinova predstavljamo Vam najnovije ljubavne romane. Od nagrađivane autorice Brande Joyce, čije romane često opisuju kao čarobnu kombinaciju priča kakve pišu S.E.Phillips i A.Quick, poput Nevine vatre, Tamnih plamenova, Vatrene oluje, sigurno će Vas privući njen najnoviji roman Nepredvidivo srce. U ovoj napetoj ljubavnoj priči saznajte da li će Candice staviti sve na kocku zbog zabranjene ljubavi s Apačkim ratnikom.

Donosimo Vam prvi od četiri romana Suzanne Enoch, Kako ukrotiti razvratnika, u kojem će život i čast jedne mlade guvernante biti dovedeni u pitanje zbog zloglasnog grofa, Luciena Balfoura.

Od autorice hit romana U zemlji bijelog oblaka, jedne od najpopularnijih suvremenih njemačkih književnica Sarah Lark, čije se knjige u svijetu prodaju u milijunskim nakladama, predstavljamo Pjesmu Maora. Priča je to smještena na Novom Zelandu u 19. stoljeću,  o borbi dviju djevojaka zaljubljenih u istoga muškarca.

Susana Kearsley kanadska je spisateljica kojoj je roman Oči boje zimskog mora jedan od najvećih uspjeha. Dvije paralelne priče, jedna iz sadašnjosti druga iz prošlosti, isprepletene su uzbudljivom ljubavnom pričom zbog čega je ovaj povijesni roman zarobio srca čitatelja širom svijeta.

”Malo tko može ovih dana smetnuti s uma Dan zaljubljenih, pogotovo kad nam je taj 14. veljače pred vratima, pa bilo da smo totalni romantici ili se uporno pokušavamo oduprijeti tom trendu, činjenica je da nas svih pokreće ljubav. U svakodnevnoj gužvi i nedostatku vremena često ne stignemo pokloniti dovoljno pažnje onima kojima bi htjeli, pa je dobro imati podsjetnik poput Valentinova da pažljive geste razveseljavaju ljude oko nas. Dobra knjiga je uvijek najljepši poklon i nadamo se da će naša ponuda privući mnogobrojne zaljubljene koji će među odabranom beletristikom i publicistikom pronaći idealan poklon za svoje voljene”,  ističe suradnica za odnose s javnošću Mozaika knjiga, Ivana Radovniković.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.