KRENITE NA NEZABORAVNE IZLETE HRVATSKOM

O knjizi
Svaki slobodan trenutak u današnje je vrijeme i više nego dragocjen, a provesti ga kvalitetno povlastica je koju si tek rijetki mogu priuštiti. Kroz 34 izleta, koliko ih je obrađeno u knjizi, posjetiteljima je omogućeno upoznavanje većega dijela Republike Hrvatske. Knjiga je zamišljena tako da pomogne svim zainteresiranim čitateljima u osmišljavanju izleta u bližu ili dalju okolicu. Posjetitelji će stoga u knjizi pronaći izlete različite kilometraže i vremenskog okvira koji je potreban da bi se trasa izleta mogla svladati.

Svaki izlet prati pregledna karta s jasno označenim smjerom kretanja. Detaljne upute o tome kako stići na polazište i kako se vratiti s krajnjeg odredišta na izletu pomoći će svim izletnicima koji se slabije snalaze u prostoru. Osim nekih svima poznatih odredišta namjera je bila uključiti i one manje, ponekad teško dostupne, atrakcije.
Stoga vas pozivamo da se otisnete u neke nepoznatije krajeve i upoznate šarm biciklističkih staza, tradiciju vinskih podruma, kolorit kulturnih priredaba, umijeće pripreme vrhunskih gastronomskih specijaliteta, čaroliju adrenalinskih sportova, istinsku ljepotu planinarenja, radost gljivarenja, uzbudljivost vožnje skelom i još mnogo toga.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.