Izvučeni dobitnici 9. velike nagradne igre Mozaik knjige i Reader’s Digesta

Ove je godine VELIKU NAGRADU vrijednu 300.000 kn na American Express kartici osvojio gospodin Stojan Dragojević iz Konjščine. Zahvaljujući odgovoru na našu ponudu u roku 14 dana, nagrada je uvećana za 30.000 kn dodatka za pravodoban odgovor pa se njegov osvojeni iznos popeo na vrtoglavih 330.000 kn na American Express kartici.

Sretne je ruke bio i gospodin Josip Lukić iz Valpova koji je osvojio NAGRADU ZA BRZI ODGOVOR vrijednu 175.000 kn, a izvučeni su i dobitnici prve, druge i treće nagrade u vrijednosti od 20.000 kn, 15.000 kn i 10.000 kn na American Express karticama koje su pripale Adolfu Špidliku iz Sesveta, Tomislavu Paveliću iz Požege i Tatjani Sandalj iz Rijeke. Sreća se osmjehnula i dobitnicima četvrte nagrade – 100 sretnika osvojilo je lijep ručni sat vrijedan 370 kuna.

Uz to, izvučeni su dobitnici i triju posebnih nagrada: ZLATNE NAGRADE vrijedne 20.000 kn, NAGRADE ZA NAJBOLJE NARUČITELJE vrijedne 30.000 kn te ODMORA IZ SNOVA vrijednog 20.000 kn. Vrijedne American Express kartice otići će u ruke Krešimira Burića iz Rijeke te Josipa Rogića iz Delnica, a na putovanje iz snova u društvu drage osobe uputit će se Barbara Jurina iz Krka.

Popis dobitnika u 9. velikoj nagradnoj igri možete pročitati ovdje.
Popis dobitnika u ostalim nagradnim igrama možete pročitati ovdje.

Čestitamo sretnim dobitnicima i želimo im mnogo veselja uz primljene nagrade!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.