INTERLIBER 2017.

Interliber 2017

Mozaik knjiga

Interliber je pred vratima, a to znači samo jedno: hrpe novih knjiga raznolike tematike!

Nakladnička kuća Mozaik knjiga pripremila se da i za ovaj Interliber osigura za svakoga po nešto. Osim noviteta, domaćih naslova, koji redovito dobivaju svoja nova izdanja, posjetiteljima osiguravamo dobru zabavu, posebno onim najmlađim.

Radionice, razgovori s autorima, susreti s djecom, te poseban kutak na našim štandovima u paviljonu 5 i 6 na kojima možete dobiti potpis, fotografirati se s omiljenim autorom i razmijeniti nekoliko lijepih riječi. Sve susrete možete pronaći na našoj web i FB stranici.

Dva velika hita

Hit knjiga ovogodišnjeg Interlibera u našoj ponudi je zasigurno hvalevrijedna knjiga neobična naziva Tajni dnevnik Hendrika Groena, s podnaslovom Pokušaji da se napravi nešto od života. Prava ovog sada već svjetskog hita su prodana u više od dvadeset zemalja svijeta, a knjiga je postala nizozemski bestseler broj jedan više od 30 tjedana zaredom! Četrdeset tisuća primjeraka prodano je samo u Nizozemskoj, a odmah ubrzo su kupljena i prava za snimanje filma. Glavni lik postao je nizozemski kulturni fenomen, a još zanimljivija činjenica jest da je pisac ovog djela anoniman. Iako se ime autora ovog velikog hita samo nagađa u medijima, čitateljima To najmanje smeta. Tko god da je napisao ovo izvrsno djelo, mora da je na neki način doživio tu starost o kojoj glavni lik priča, odnose u staračkom domu, mora da je šaljiv, pronicljiv, inteligentan i šarmantan autor čije bi knjige, čini se po svemu, imale veliki uspjeh kod publike i kritike.

Drugi hit je knjiga već poznate autorice, čiju smo knjigu U mračnoj, mračnoj šumi premijerno mogli nabaviti na prošlogodišnjem Interliberu. Ovaj put riječ je o knjizi koja vjerno prati sve odrednice žanra psihološkog trilera, nalikujući na veliki hit Djevojka u vlaku, ali i na Nestalu, a preporuke i pohvale dobila je i od Resse Witherspoon koja je uvrstila među najzapaženije knjige godine na svom čitateljskom blogu. Psihološki triler Žena u kabini 10 iznimno je napeto, tajanstveno i uzbudljivo štivo kojim je Ruth Ware još jednom dokazala da je jedna od uspješnijih autorica psiholoških trilera.

Trileri i krimići

Na brojnim ljestvicama omiljenih trilera redovito se nađe i djelo Pustila sam te, autorice Claire Machintosh. Njezin novi uradak, po mnogočemu uvjerljiviji i potresniji – Vidim te također će vas dočekati na policama štanda Mozaika knjiga.

Marljiv, svestran, iskusni osluškivatelj znakova i promjena u društvu kojima zaogrće svoje kriminalističke radnje, Pavao Pavličić, i ove godine će nas obradovati novim naslovom. U Salonu za plakanje, istražitelj-amater Ivo Remetin, nakon brojnih avantura u romanima Krvna veza, Tri petka u travnju, Crveno pile, Zmijska serenada, Tužni bogataš i drugima i dalje je podjednako inteligentan detektiv koji to, zapravo uopće nije, nego mu dugogodišnje novinarsko iskustvo pomaže u rješavanju zamršenih slučajeva. Remetin, kao hrvatski Hercule Poirot rješava još jedan zamršen slučaj i romanom Salon za plakanje nastavlja svoj uspješan niz napetih avantura.

Dječja literatura

Kako je Mozaik knjiga kao nakladnik značajni dio asortimana posvetio i dječjoj literaturi, svježe izdane se mogu pronaći raznolike slikovnice i knjige za djecu: novi nastavak serije popularnih romana Davida Walliamsa – Djedov veliki bijeg, djelo svjetski poznatog novog lica dječje literature Agencija za roditelje autora Davida Baddiela, novu priču o uvijek popularnoj i rado čitanoj Maši naše autorice Sanje Pilić.

Tomislav Torjanac je Andersenovu bajku Ružno pače oslikao i prepričao na sebi svojstven, slojevit način: “Ružno pače” je, tako, ostalo Andersenov klasik, ali je ujedno postalo suvremena posveta i poticaj svakom djetetu, svakom “ružnom pačetu”, kojega su vršnjaci odbacili samo zato jer je drukčije od njih.

Mozaik knjiga se na Interliberu nalazi u paviljonu 5 u paviljonu 6 na štandovima.

Najnovije knjige i knjige 2016. godine bit će snižene 20%, dok će ostali naslovi biti na sniženju od 20% do čak 90%.

DRUŽENJE S AUTORIMA – INTERLIBER 2017.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.