Dodijeljene nagrade dobitnicima 9. velike nagradne igre Mozaik knjige i Reader’s Digesta

Stojan Dragojević iz Konjščine osvojio je VELIKU NAGRADU vrijednu 300.000 kn na American Express kartici. Zahvaljujući odgovoru u roku od 14 dana na našu ponudu, primio je i 30.000 kn dodatka za pravodoban odgovor. American Express karticu s 330.000 kn u njegovo je ime preuzela kći Milena Prodanović te nam povjerila da je njezin otac bio jako sretan i zahvalan na nagradi, koja će mu, s obzirom na njegovo zdravstveno stanje, jako dobro doći.

Dobitnik NAGRADE ZA BRZI ODGOVOR gospodin Josip Lukić iz Valpova svojih će 175.000 kn na American Express kartici podijeliti s mlađima u obitelji, djecom i unucima.

Adolf Špidlik iz Sesveta, dobitnik 1. NAGRADE u vrijednosti od 20.000 kn na American Express kartici, bio je jako uzbuđen jer je ovo prvi put u životu da je nešto osvojio.

Tomislav Pavelić iz Požege, dobitnik 15.000 kn vrijedne 2. NAGRADE, sa zadovoljstvom je primio uručenu American Express karticu te nam otkrio da će sa suprugom otići na godišnji odmor, a unuku kupiti igračke.

Tatjana Sandalj iz Rijeke, dobitnica 3. NAGRADE vrijedne 10.000 kn na American Express kartici, veselo nam je povjerila da planira preuređenje stana.

Na svečanoj su dodjeli uručene i dvije posebne nagrade: ZLATNA NAGRADA vrijedna 20.000 kn na American Express kartici i NAGRADA ZA NAJBOLJE NARUČITELJE u vrijednosti od 30.000 kn na American Express kartici.

Zlatna je nagrada otišla u ruke mladom i simpatičnom Krešimiru Buriću iz Rijeke koji je bio sretne ruke iako tek odnedavno sudjeluje u našim nagradnim igrama.


Gospodin Josip Rogić iz Delnica, dobitnik nagrade za najbolje naručitelje, nije mogao sakriti oduševljenje dok je preuzimao svoju nagradu.

Svim sretnim dobitnicima još jednom čestitamo, a ostale podsjećamo: od 1. siječnja 2012. u tijeku je 10. velika nagradna igra. Možda se sreća ovaj put osmjehne i vama!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.