Dodijeljene nagrade dobitnicima 15. velike nagradne igre Mozaika knjiga i Reader’s Digesta

Ljubav prema knjizi i čitanje doista se isplate, a evo i pravog dokaza za to: 16. veljače u sjedištu Mozaika knjiga u Zagrebu dodijeljene su vrijedne nagrade dobitnicima 15. velike nagradne igre. Sretnim je dobitnicima nagrade svečano uručila Martina Kartelo, predsjednica Velike nagradne igre i voditeljica Službe Reader’s Digest.

Veliku nagradu i Dodatak za pravodoban odgovor u vrijednosti od 220.000 kuna osvojila je gospođa Branka Kisielevski iz Rijeke. „Nisam mogla vjerovati kad sad saznala da sam osvojila Veliku nagradu. Ni nitko u obitelji nije mogao vjerovati da je to istina. Jako se veselim nagradi i već znam na što ću je potrošiti – razmazit ću svoje praunuke. A priuštit ću si i neki od vaših izvanrednih proizvoda,“ izjavila je naša simpatična dobitnica Velike nagrade koja se odmah nakon dodjele uputila u razgledavanje Zagreba te u Klovićeve dvore na izložbu.

Dobitak ništa manje nije iznenadio ni gospodina Berislava Šipickog iz Zagreba, dobitnika Nagrade za najbolje naručitelje vrijedne 20.000 kn, koji je veselo prokomentirao: „Ugodno sam se iznenadio, zaista sam imao sreće. Vaš sam vjerni naručitelj i nagrada mi je stigla u pravi čas, sin mi se uskoro ženi pa će mi osvojeni iznos itekako dobro doći.“

Svim sretnim dobitnicima još jednom čestitamo, a ostale podsjećamo: od 1. siječnja 2018. u tijeku je 16. velika nagradna igra. Možda se sreća ovaj put osmjehne i vama!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.