Dobro došli na Capuccino Book Festival

Za vrieme trajanja festivala imat ćete priliku družiti se s nekim od najpoznatijih hrvatskih autora poput Julijane Matanović, Hrvoja Šalkovića, Sanje Pilić, Rujane Jeger, Aleksandra Štulhofera i drugih, ali na jedan posve nov i drugačiji način. Isto tako, zabavit će vas i stand up komičari, a na humanitarnom partyju koji će se u četvrtak navečer održati u klubu Pepermint, glazbu će za vas puštati svjetski putnik Hrvoje Šalković i majstor kuhinje Mate Janković uz domaćicu večeri i Alwaysovu ambasadoricu Ivu Šulentić. Osim lude i nezaboravne zabave, party će imati i humanitarnu notu jer će se na njemu prikupljati knjige koje će biti donirane djeci iz Doma za djecu „A.G.Matoš“ u Selskoj ulici.
Bogat i zanimljiv program počinjat će u popodnevnim satima na navedenim lokacijama, a sve što morate učiniti je između 20. i 22. listopada svakako posjetiti „Cappuccino Book Festival powered by Always“, dobro se zabaviti i doživiti potpuno nov doživljaj književnog festivala u središtu Zagreba.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.