Romani u seriji hit krimića!

Novi nordijski krimić proslavljenog autora oduševljava svojom pričom, likovima i atmosferom!

Romani u seriji hit krimića! 

JOAKIM ZANDER: Brat

Autor bestsellera  Plivač objavljen je u trideset zemalja i postao je međunarodni bestseler, a u Sjedinjenim Američkim Državama planiraju snimiti film po njemu. Novi roman BRAT je nominiran za švedsku nagradu za kriminalističke romane.

Oko za oko, zub za zub. Netko mora platiti…


Zander još jednom pronalazi temu koja je aktualna, suvremena, uzbudljiva i neizvjesna. Dobro izrađen politički triler dotiče se tema krivnje, osvete i iskupljenja. Impresivan roman ponovo je pokazao vještinu koju Zander i dalje uspješno brusi.

Čitatelj ima vremena dublje upoznati složene likove, a istovremeno autor ne daje previše informacija. Iznimno dobro ocrtana priča koja opisuje globalne probleme s kojima se svijet danas suočava.

Yasmine Ajam zavjetovala se da će uvijek štititi svojega mlađeg brata od surovoga života u štokholmskom predrađu. Međutim, to je obećanje prekršila onoga dana kad je pobjegla od svoje prošlosti i od tmurnoga predgrađa Bergorta u New York. Nakon nekog vremena Yasmine prima vijest da joj je brat Fadi poginuo u Siriji, ali i fotografije koje ukazuju na to da je zapravo živ. Yasmine se ubrzo vraća se u Stockholm sa željom da pronađe brata, mrtvog ili živog. A na ulicama predgrađa samo što nisu izbili neredi – automobili gore, izgrednici su posvuda. Ima li Fadijev nestanak kakve veze s tim? Yasmine se ne prestaje nadati da će brata pronaći živoga i kreće u potragu za njim koja će je zamalo koštati života…

Klara Walldéen sada radi u Londonu, za poznatu organizaciju za ljudska prava. Netom prije važnoga međunarodnog sastanka o sigurnosti netko joj je ukrao računalo, a ubrzo potom jedan od njezinih kolega pogiba pred njezinim očima. Klara je znala da je njezin posao opasan, ali tko bi mogao biti spreman ubiti zbog toga? Ubrzo shvaća da je nehotice upletena u veliku međunarodnu zavjeru koja bi mogla završiti s vrlo tragičnim posljedicama za cijeli svijet. A svi tragovi vode u Švedsku…

Dvije mlade žene susrest će se u Stockholmu: obje u potrazi za svojom istinom i obje u vrlo velikoj opasnosti.

BRAT je vrhunski napisano štivo, u kojemu ćete naći spoj političkog trilera, krimića i akcijskog romana. Napisan vješto da ga uistinu nećete moći ispustiti iz ruke. Ovaj je roman druga knjiga Jaokima Zandera u nizu romana o Klari Walldén.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.