ANTHONY PEAKE U ZAGREBU

Povodom gostovanja Anthonyja Peakea u Zagrebu, velika nam je čast pozvati Vas na predstavljanje knjiga ”Ima li života poslije smrti?” i ”Izvantjelesno iskustvo”, u suradnji nakladnika  Mozaika knjige i Planetopije.


Promocija knjiga i predavanje autora

Srijeda, 7. studenoga u 19 sati

Europski dom, Jurišićeva 1, Zagreb

Razgovor s autorom vodi: Krešimir Mišak

Druženje s autorom i potpisivanje knjiga

Utorak, 6. studenoga u 18 sati

Profil Mozaik Megastore, Bogovićeva 5,  Zagreb

Anthony Peake britanski je autor i jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za područje fenomena astralnih putovanja, života poslije smrti, lucidnog sanjanja i drugih tema s ruba znanosti. U svojim tumačenjima uspješno spaja mistiku i znanost koristeći spoznaje iz suvremene neuroznanosti, kvantne fizike, te drevnih kozmologija i mističnih predaja. Za vrijeme svog gostovanja u Zagrebu, 6. i 7 . studenoga 2012. godine,  hrvatskoj će publici predstaviti svoje hit knjige ”Ima li života poslije smrti?” u izdanju Mozaik knjige i ”Izvantjelesno iskustvo“ u izdanju Planetopije. Njegovo je gostovanje jedinstvena prilika saznati više o životu poslije smrti, o ideji besmrtnosti, o tome je li astralno putovanje stvaran doživljaj te sve o izvantjelesnom iskustvu iz prve ruke jer ga je proživio i sam autor.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na promociji knjiga, koja će se održati u srijedu, 7. studenoga u 19 sati u Europskom domu. Razgovor s autorom o ovim uzbudljivim i provokativnim temama vodit će domaći stručnjak za teme „s ruba znanosti“ Krešimir Mišak.

Osim toga, domaći će čitatelji imati prilike porazgovarati s autorom na potpisivanju knjiga, koje će se održati dan ranije, u utorak, 6. studenoga u 18 sati u Megastoru Profil Mozaika.

 

IZVANTJELESNO ISKUSTVO: Povijest i znanstvena saznanja o astralnim putovanjima

 

Ovaj popularni britanski autor od mladosti se zainteresirao za fenomene poput izvantjelesnog iskustva, lucidnog sanjanja i druga neobična psihosomatska stanja. Vlastiti doživljaj astralnog putovanja potaknuo ga je na detaljno istraživanje. U knjizi donosi svoja, ali i fascinantna svjedočanstva drugih ljudi čija se svijest odvojila od njihova tijela. Vodi nas na putovanje kroz povijest, teologiju i misticizam. Odgovor na pitanje kako i zašto nastaje izvantjelesno iskustvo pronalazi u znanosti, posebice kvantnoj fizici. U svojoj knjizi kaže: „Čvrstoća je iluzija koja se ostvaruje određenim oblikom čarolije.“ Jer, doima se da um može komunicirati sa svijetom na neobične i zadivljujuće načine. http://www.planetopija.hr/hr/knjizara/knjiga/2212

IMA LI ŽIVOTA POSLIJE SMRTI?

Mogli biste očekivati da će knjiga s naslovom Ima li života poslije smrti? govoriti o zagrobnome životu u drugoj sferi ili možda reinkarnaciji u drugome tijelu. No Anthony Peake zapravo misli da mi ne preživljavamo smrt svojih tijela. Naprotiv, tvrdi da uopće ne umiremo, da tjelesna smrt na način na koji je obično zamišljamo zapravo nije moguća. Iznoseći spoznaje iz suvremene neuroznanosti i kvantne fizike, kao i drevnih kozmologija i mističnih predaja, Peake prikazuje suvislu sliku univerzuma koji od nas doslovno zahtijeva da budemo besmrtni.

https://www.mozaik-knjiga.hr/knjige/ima-li-zivota-poslije-smrti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.