Alma Bunić i Mihaela Brijak pripremaju najbolje zdrave smoothije – zato su posjetitelji Interlibera tražili čašu više!

Kako se bliži kraj Interlibera svima je ponestalo snage, a najbolje recepte za to imaju Alma Bunić i Mihaela Brijak. Autorice su jučer još jednom predstavile neke od svojih zdravih i nutritivno bogatih recepata koji se mogu pronaći u njihovoj posljednjoj knjizi „Sokovi za zdravlje i vitalnost“.

S obzirom da je svima tijekom dana, pogotovo ovih hladnih, potrebna snaga, energija i osjećaj svježine Alma i Mihaela su brojnim posjetiteljima pripremale sokove i smoothie. Ti napitci su prave vitaminske bombe za naš organizam i odličan izvor minerala. Za njihovu pripremu nije potrebno mnogo vremena, a ono najvažnije je da su napravljeni iz svježega sirovog voća i povrća zbog čega su idealna sredstva koji našem tijelu osiguravaju sve potrebne nutrijente, i to na jednostavan i prihvatljiv način.

     

U ovoj knjizi mogu se pronaći recepti kako pripremiti najukusnije cijeđene sokove, voćne kašaste sokove, zelene kašaste sokove, napitke i maslac od orašastih plodova, pudinge, juhe i još mnogo drugih poslastica.

Inače, napitci od voća i povrća vrlo brzo djeluju na organizam, za razliku od namirnica koje moraju proći proces probave. Nakon samo jedne minute od konzumacije sokova ili smootheija osjetit ćete djelovanje mnoštva snažnih enzima, antioksidansa i mnogih drugih hranjivih sastojaka. Uživajte i budite zdravi!

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.