Nezaboravni tjedan s Julijom Quinn

Zagreb je prošlog tjedna ugostio slavnu autoricu Juliju Quinn, pružajući ljubiteljima Bridgertona četiri dana čiste magije i nezaboravnih trenutaka. Kroz niz događaja, Julija je oduševila obožavatelje, pružajući im priliku za druženje i stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Prvi dan započeo je uzbudljivim Bridgerton pub kvizom. Obožavatelji su se okupili u velikom broju kako bi testirali svoje znanje o omiljenoj obitelji Bridgerton. Prvo mjesto zasluženo je osvojila ekipa Vojvotkinje, pokazavši zavidno poznavanje detalja o obitelji Bridgerton i njihovim avanturama. No, prava napetost nastupila je u borbi za drugo mjesto, kada su dva tima završila izjednačeno. Napetost je završila dolaskom Julije koja je postavila odlučujuće pitanje! Kviz je bio pun smijeha, natjecateljskog duha i veselja, stvarajući savršeni uvod u nadolazeće dane!

Drugi dan donio je vrlo zanimljivo druženje u Hoću knjigu u CCO East. Obožavatelji su počeli pristizati mnogo ranije, ispunjavajući knjižaru do posljednjeg mjesta. Strpljivo su čekali priliku da upoznaju svoju omiljenu autoricu, a neki su došli čak iz susjednih država i drugih gradova, kako bi prisustvovali ovom događaju. Program je započeo izuzetno zanimljivim intervjuom koji je vodila simpatična Antonia Ćosić. Ne možemo ne primijetiti kako je Antonia jedna od najvećih obožavateljica, a njeno oduševljenje i uživanje u razgovoru s Juliom bilo je itekako vidljivo! Julija je s osmijehom odgovarala na pitanja, dijeleći anegdote iz svog života i karijere, dok su obožavatelji s oduševljenjem slušali i kasnije postavljali vrlo zanimljiva pitanja.  Nakon intervjua, obožavatelji su imali priliku fotografirati se s Julijom i dobiti potpisane primjerke knjiga.

Treći je dan bio posvećen predstavljanju knjiga iz serijala Bridgerton, pružajući obožavateljima dublji uvid u svijet njihovih omiljenih likova. Program je započeo zanimljivim razgovorom između Julije i Marka Hadjura iz marketinga te urednika Vedrana Bratušeka, stvarajući savršenu atmosferu za otkrivanje tajni iza popularnog serijala. Julija je s entuzijazmom podijelila svoja iskustva i inspiraciju za stvaranje obitelji Bridgerton, pričajući o procesu pisanja, likovima i izazovima s kojima se susretala te se naravno osvrnula i na trenutno najpopularniju Netflix seriju. Marko i Vedran su kroz svoja pažljivo osmišljena pitanja dodatno obogatili razgovor, pružajući publici dublji uvid u autoričin svijet i rad. Nakon inspirativnog razgovora, obožavatelji su imali priliku za druženje – ugrabiti potpis na omiljenim knjigama i fotografirati se s Juliom.

Kruna posjeta Julije Quinn Zagrebu bio je Bridgerton bal u Kavani Lav, pretvarajući je u scenu iz Regency ere. Gosti su stigli odjeveni u raskošne haljine i elegantna odijela, stvarajući atmosferu koja su savršeno dočarala glamur tog vremena. Prisustvo same Julije dodalo je posebnu draž ovom događaju. Autentičnost njenog lika i stila obogatili su veče, pružajući gostima priliku da se osjećaju kao da su dio njenih romana. Mnogi su joj prilazili kako bi izrazili svoju zahvalnost i divljenje, stvarajući toplu i srdačnu atmosferu koja je obogatila veče. Uzvanici su imali priliku uživati u prigodnoj muzici, okušati se u oslikavanju lepeza, međusobno se upoznati i družiti, a kao vrhunac večeri odabrane su tri najljepše debitantice koje su osvojile vrijedne nagrade. Odabir je bio pravi izazov jer su svi prisutni zračili neodoljivim šarmom i elegancijom! Bridgerton bal u Kavani Lav nije bio samo obična zabava – bio je to doživljaj koji će ostati urezan u srcima svih prisutnih, podsjećajući ih na čaroliju ljubavi, elegancije i avanture.

Nakon što je napustila Zagreb, Julia se zaputila prema Dubrovniku, gradskom biseru na obali. U prekrasnom Royal Dubrovnik resortu se s oduševljenjem družila s obožavateljima, razgovarajući s njima, potpisujući knjige i dijeleći svoje priče.

Julija nam je ekskluzivno otkrila svoje planove nakon Dubrovnika – kreće na nezaboravno krstarenje Jadranskom obalom nakon čega nastavlja svoju turneju po Španjolskoj. Srdačno smo je pozdravili i naglasili da je uvijek dobrodošla u lijepu našu! Za kraj željeli bismo iskazati veliku zahvalnost našim sponzorima i partnerima, čija podrška je bila ključna u ostvarenju ovih čarobnih događaja – Avon, Hoću knjigu, Kavana Lav, Centro restoran, CCO East te Caffe Bar Vidikovac.

Foto: Mislav Udovičić

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.