RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Bojnik Grey u visokom društvu slovi kao razvratnik, i to mu sasvim odgovara, jedino čemu je taj muškarac odan je svojoj domovini i dvojici najboljih prijatelja za koje je spreman dati i svoj život. A tad je jedan od prijatelja ranjen i ima samo jednu želju vidjeti ponovno svoju mlađu sestru i moli Greya koji je za njega spreman prevrnuti i nebo i zemlju kako bi mu doveo sestru. Kad je pronađe tamo ga ne čeka nikakva djevojčica kako je očekivao, nego predivna mlada žena s puškom u ruci, spremna otjerati sve tko se približi njenom domu. Mlada žena koja krije puno tajni, i Greyu će biti teško nagovoriti je da krene s njim doma bratu.

Emily nekoć davno dala bih sve kako bi provela sat, dva u društvu bratova najboljeg prijatelja Greya u kojeg je bila potajno zaljubljena od svoje šesnaeste godine. Ali sad su se stvari jako promijenile, jer mlada djevojka koja je nekoć vjerovala u ljubav, sad je udovica koja nosi teško breme tajni i očajnički želi pobjeći što dalje od svih. Ali jedan pogled na Greya i njegov grešan osmijeh doves će je u napast kako bi riskirala sve pa čak i svoje srce, pristat će poći s njim u London nakon jednog incidenta koji je prestravi, i poželi otići s njim što dalje može, pa i u London obitelji. Ali svejedno se boji ne samo svojih osjećaja, nego i onoga što donosi sa sobom u kuću roditelja. Sad je samo pitanje može li se izboriti sa strahom i sve prepustiti Greyu?

Tko je ustvari bojnik Grey? Dali je uistinu onakav kako ga vidi visoko društvo? Tko mu je ranio prijatelja? Zašto? Tko je Emily? Kakve tajne krije ta djevojka? Hoće li ih otkriti Greyu? Kome je ona smetnja? I zašto?

E TO MORATE OTKRITI SAMI 😉

Ova knjiga je uistinu puna tajni i jako puna iskušenja, bome je jako na kušnju stavila moje živce, koji su bili na ivici pucanja. Koliko god je predivna, uzbudljiva i dražesna priča, Grey i Emily su me uistinu dovodili do ludila svojom tvrdoglavošću, jer to dvoje je tvrdoglavije i od magarca. Jedna opasna tajna ubrzo postaje i tajno iskušenje, ne samo za naše glavne junake, već i za nas čitatelje, koji vole i uživaju u ovakvim predivnim pričama punoj emocija. A kako tajne jako rijetko ostaju tajne, ubrzo izlaze na vidjelo, što ovu priču dovode do blistavog sjaja, a nas u veliko iskušenje da nekome zavrnemo vratom. Priča koja ostavlja bez daha, koja se čita glatko i s uzbuđenjem, priča koja vas tjera da stranice okrećete brzinom munje, u nadi da što prije otkrijete sve zavrzlame ove napete priče. Priča koja ima i male elemente trilera koji ovoj priči daju posebnu notu, priča koja te drži u neizvjesnosti od početka do kraja. Moje najtoplije preporuke ta ovu predivnu i uzbudljivu priču koju svakako morate pročitati, a ovo je samo mali dio onoga što vas uistinu očekuje između korica ove divne knjige.

 

Izvor: Knjiga i ja

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.