RECENZIJA Ana Maria Žura, Knjigomoljka

✒️ Službeno je, Julia Quinn uz Annu Harrington mi je najdraža spisateljica aktualnih povijesnih ljubića!
👇🏼
💝Radnja ove knjige počinje na jezeru, tamo se dvoje mladih sretnu i na prvi pogled zaljube – doslovno! Robert pripada plemstvu dok je Victoria kći župnika, što ih ne sprječava da maštaju o budućnosti i odluče pobjeći zajedno. Naravno da im se plan izjalovio jer je naša protagonistica iznimno nespretna a njen otac zadrt – ovaj klišej obožavam. Nakon sedam godina Robert i Victoria ponovno se sretnu, ipak ovaj put javlja se emocije druge krajnosti – mržnja.
.
🏰 Još nisam pročitala ljubić gdje se zaljube na blic i onda sve propadne 😂, tako da visoki plasman knjizi dajem i zbog toga. Ostatak radnje je simpatičan, ničega previše i ničega premalo. Meni se knjiga svidjela iz dva razloga, prvi je zato što gutam ovakve priče i većinom ih ocjenjujem kao izvrsne u njihovom žanru. S druge strane, opisi krajolika i imanja me toliko podsjećaju na Jane Eyre, čitavo vrijeme zamišljam onaj dvorac iz mini serije koja se snimala 2006. godine. Victoria mi je skroz simpa lik, volim sve njene vrline i mane, iako je ponekad bila pomalo naporna i tvrdoglava. Stil pisanja mi odgovara, knjiga se čita iznimno brzo. Dinamična, zanimljiva priča koju ćete pročitati uz dvije kavice i uživati u svijetu Julije Quinn.
.
💝 Nego, tko je još uživljen u Bridgertone?
.
🏹 Uskoro vam spremam nešto sočno 🫣 psssttt.

 

Izvor: Knjigomoljka

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.