Naslovnica knjige: ZNANOST – VELIKA ILUSTRIRANA ENCIKLOPEDIJA

Podijeli:

  • Broj stranica: 512
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531408615
  • Uvez: Tvrdi
  • Širina: 26 cm
  • Visina: 31 cm

ZNANOST – VELIKA ILUSTRIRANA ENCIKLOPEDIJA

Grupa autora

Enciklopedije Knjige

U Velikoj ilustriranoj enciklopediji ZNANOST otkrijte kako je znanost promijenila svijet u kojem živimo!

Enciklopedija Znanost uvjerit će vas da je znanost sve samo ne dosadna i teška. Ona je fascinantna i zanimljiva, očaravajuća i uzbudljiva! A upravo zahvaljujući njoj danas uživamo u mnogim blagodatima – korisnim izumima koji olakšavaju život. Sve što uzimamo zdravo za gotovo, o čemu i ne razmišljamo – kada upalimo svijetlo ili plamen na štednjaku, kada razgovaramo na mobitel, radimo za računalom ili gledamo televiziju – plod je godina znanstvenog istraživanja.

Cijeli taj dugi put – od izuma kotača i korištenja vatre do letova u svemir i nanotehnologije – moći ćete pratiti u ovoj fantastičnoj enciklopediji. Toliko je zanimljiva da, jednom kada je uzmete u ruke i uronite u svijet zapanjujućih otkrića, teška ćete ga srca napuštati. Jedno otkriće vodi drugome, drugo trećem. Ovdje ćete naći ono čega u sličnim knjigama i školskim udžbenicima nema. I zanimljivije je nego što to umiju ispričati i najbolji profesori. Zato će biti sjajna pomoć mladima  koji možda i sami krenu putem istraživanja, no i svima žednim znanja  i odgovora.

Zahvaljujući Velikoj ilustriranoj enciklopediji ZNANOST  vaša će znatiželja biti zadovoljena. Pronikunut ćete u tajne svijeta oko nas te saznati kako je došlo do otkrića i spoznaja koje su ga oblikovale. Uz više od 2000 fotografija, ilustracija i grafičkih prikaza krenite na uzbudljivo putovanje kroz fascinantni svijet znanosti!

5 opsežnih poglavlja:
1. OSVIT ZNANOSTI prapovijest do 1500.
2. RENESANSA I PROSVJETITELJSTVO 1500. – 1700.
3. INDUSTRIJSKA REVOLUCIJA 1700. – 1890.
4. ATOMSKO DOBA 1890. – 1970.
5. INFORMACIJSKO DOBA od 1970.
Dodatak sa sažetkom svih znanstvenih spoznaja

Rasprodano
784,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Moć pozitivnog mišljenja

Najpoticajniji svjetski bestseller

79,00 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.