ZNANOST – VELIKA ILUSTRIRANA ENCIKLOPEDIJA

Grupa autora

Rasprodano
104,05 €
784 kn
Pročitaj više

ZNANOST – VELIKA ILUSTRIRANA ENCIKLOPEDIJA

99,10 

Nema na zalihi

Podijeli:

ZNANOST – VELIKA ILUSTRIRANA ENCIKLOPEDIJA

Grupa autora

U Velikoj ilustriranoj enciklopediji ZNANOST otkrijte kako je znanost promijenila svijet u kojem živimo!

Enciklopedija Znanost uvjerit će vas da je znanost sve samo ne dosadna i teška. Ona je fascinantna i zanimljiva, očaravajuća i uzbudljiva! A upravo zahvaljujući njoj danas uživamo u mnogim blagodatima – korisnim izumima koji olakšavaju život. Sve što uzimamo zdravo za gotovo, o čemu i ne razmišljamo – kada upalimo svijetlo ili plamen na štednjaku, kada razgovaramo na mobitel, radimo za računalom ili gledamo televiziju – plod je godina znanstvenog istraživanja.

Cijeli taj dugi put – od izuma kotača i korištenja vatre do letova u svemir i nanotehnologije – moći ćete pratiti u ovoj fantastičnoj enciklopediji. Toliko je zanimljiva da, jednom kada je uzmete u ruke i uronite u svijet zapanjujućih otkrića, teška ćete ga srca napuštati. Jedno otkriće vodi drugome, drugo trećem. Ovdje ćete naći ono čega u sličnim knjigama i školskim udžbenicima nema. I zanimljivije je nego što to umiju ispričati i najbolji profesori. Zato će biti sjajna pomoć mladima  koji možda i sami krenu putem istraživanja, no i svima žednim znanja  i odgovora.

Zahvaljujući Velikoj ilustriranoj enciklopediji ZNANOST  vaša će znatiželja biti zadovoljena. Pronikunut ćete u tajne svijeta oko nas te saznati kako je došlo do otkrića i spoznaja koje su ga oblikovale. Uz više od 2000 fotografija, ilustracija i grafičkih prikaza krenite na uzbudljivo putovanje kroz fascinantni svijet znanosti!

5 opsežnih poglavlja:
1. OSVIT ZNANOSTI prapovijest do 1500.
2. RENESANSA I PROSVJETITELJSTVO 1500. – 1700.
3. INDUSTRIJSKA REVOLUCIJA 1700. – 1890.
4. ATOMSKO DOBA 1890. – 1970.
5. INFORMACIJSKO DOBA od 1970.
Dodatak sa sažetkom svih znanstvenih spoznaja

X
  • Broj stranica: 512
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531408615
  • Uvez: Tvrdi
  • Dimenzije: 26 x 31 cm
  • Težina: 2640 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.