Naslovnica knjige: ZLOČINI U MALOM GRADU

Podijeli:

  • Broj stranica: 450
  • Godina izdanja: 2011
  • ISBN: 9789531410380
  • Uvez: meki
  • Širina: 14.2 cm
  • Visina: 20 cm

ZLOČINI U MALOM GRADU

Mark Gimenez

Knjige Književnost Kriminalistički romani

Uspješni odvjetnik Beck Hardin više od dvadeset godina nije se vraćao u mali teksaški gradić u kojemu je odrastao. Ostavivši za sobom pravne bitke u odvjetničkoj firmi, vraća se u prekrasan, ali nemiran gradić u kojemu ključaju stara neprijateljstva. Tada Beck doznaje za stari neriješeni slučaj ubojstva mlade djevojke koji već pet godina uznemirava cijeli gradić. Zakonska zastara toga slučaja približava se vrlo brzo, a Beck se upušta u utrku s vremenom kako bi ga pokušao riješiti. Međutim, prihvativši se toga slučaja, zapravo je donio najopasniju odluku u životu…

Nakon velikog uspjeha s romanima Boja zakona i Otmica, Mark Gimenez predstavlja se našim čitateljima trećim prijevodom na hrvatski jezik i romanom Zločini u malom gradu. Osim što je riječ o vrhunski napisanom kriminalističkom romanu kojeg nećete do posljednje stranice moći pustiti iz ruku, on je i sjajna studija mentaliteta maloga grada koji često i bez namjere može uzrokovati nezamislive tragedije. Ovaj napeti bestseler neumoljivoga ritma proglašen je jednim od najboljih sudskih trilera novijega doba.

Rasprodano
119,00 kn
Pročitaj više
Pregledaj listu želja

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Moć pozitivnog mišljenja

Najpoticajniji svjetski bestseller

79 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.