Naslovnica knjige: ŽIVJETI S DIJABETESOM

Podijeli:

  • Broj stranica: 288
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531404648
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 18.3 cm
  • Visina: 26.2 cm

ŽIVJETI S DIJABETESOM

Knjige Zdrav život, sport

Priručnik Živjeti s dijabetesom pomoći će vam da šećernu bolest držite pod kontrolom, a istodobno vodite kvalitetan i aktivan život. S više od 700 dragocjenih i učinkovitih savjeta u 16 preglednih poglavlja, ova će vam knjiga biti od neprocjenjive koristi.

Doznajte tajne kuhara koji boluje od dijabetesa i uvjerite se da je moguće hraniti se ukusno, a pritom ne ugroziti razinu šećera u krvi. Naučite brojati dnevni unos kalorija i ugljikohidrata. Prođite kratke i jednostavne, ali učinkovite tečajeve vježbanja. Pronađite hobi koji će vas ispuniti zadovoljstvom te unaprijediti vaše zdravstveno stanje. U posljednjem poglavlju naći ćete i korisne alate te tablice koji olakšavaju nadzor nad bolešću.

Dijabetes je kronična bolest koja se ne može riješiti odlaskom k liječniku, već je s njom potrebno naučiti živjeti. No to ne znači da se ne možete uspješno boriti protiv nje na svim životnim poljima – na poslu, u kuhinji, na putu, na igralištu, u spavaćoj sobi – i poboljšati svoje zdravlje.

Rasprodano
276,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.