Naslovnica knjige: Žena koja je legla u krevet na godinu dana

Podijeli:

  • Broj stranica: 390
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531413541
  • Uvez: meki
  • Širina: 14.2 cm
  • Visina: 20 cm

Žena koja je legla u krevet na godinu dana

Sue Townsend

Humoristični romani Knjige Književnost

Žena koja je legla u krevet na godinu dana duhovit je i dirljiv roman o tome što se dogodi kad netko prestane biti osoba kakva svi žele da bude.

Onoga dana kada su njezina djeca otišla studirati, Eva je legla u krevet i ostala u njemu. Sedamnaest godina samo je željela viknuti svijetu: “Stani! Silazim!” Sada joj se za to napokon pružila prilika. Možda će imati vremena za razmišljanje.

Time nikako nije zadovoljan njezin muž, doktor Beaver, astronom koji pro­vodi vrijeme zureći u svemir koji se širi i održavajući osmogodišnju preljubničku vezu s kolegicom Titanijom te besposličareći u preuređenom vrtnom spremištu. Tko će pripremiti večeru? Žali se da je Eva doživjela živčani slom i uzdigla privlačenje pozornosti na novu razinu.

Ali glas o Evinu odbijanju da ustane iz kreveta brzo se širi. Tu je i Alexander, majstor za sve, koji stiže pomoći Evi da se riješi sve odjeće i ostalih predmeta iz prošlosti i donositi joj čaj i tost. Horde obožavatelja pišu joj i okupljaju se na ulici ne bi li ugledali anđela. I tako, premda joj svijet uporno zadire u mir, Eva iz zatočeništva u krevetu napokon počinje shvaćati što je sloboda.

Sue Townsend, autorica serijala o Adrianu Moleu i jedna od najduhovitijih britanskih spisateljica, napisala je genijalno djelo koje vadi mast suvremenom obiteljskom životu. Roman Žena koja je legla u krevet na godinu dana je s engleskoga preveo Ozren Doležal.

Ostale romane Sue Townsend potražite ovdje.

Rasprodano
99,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Zauvijek u tvom zagrljaju

Očaravajuća priča o strasti i izdajničkim intrigama na carskom dvoru!

50 kn

149 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.