Zemlja tropskih čudesa

Millie Marotta

Rasprodano
11,81 €
89,00 kn
Pročitaj više

Zemlja tropskih čudesa

84,76 kn

Nema na zalihi

Podijeli:

Zemlja tropskih čudesa

Millie Marotta

ZEMLJA TROPSKIH ČUDESA je pustolovna bojanka za odrasle Millie Marotte, autorice Životinjskoga carstva, bestselera The Sunday Timesa.

Pustite mašti na volju i crtajte i bojite oživljavajući egzotična stvorenja i biljke. Prekrasne, detaljne ilustracije potaknut će vas da ostavite jedinstven trag dok, primjerice, ocrtavate nasad kaktusa ili bojite perje tropske papige. Zakoračite li u tropske šume, naići ćete na čudesno cvijeće, ptice, leptire i gmazove. Oni samo čekaju da ih ukrasite slikovitim tropskim bojama.

Bojanka Zemlja tropskih čudesa bit će pravi užitak svakome tko želi pokazati svoju kreativnost ili je u potrazi za promišljenom i opuštajućom aktivnosti.

Bojanke za odrasle postale su popularne u Francuskoj, no ubrzo se taj trend ubrzo munjevito proširio svijetom. Bojenje ne samo kod djece, već i kod odraslih razvija maštu i umiruje te nam pomaže da zaboravimo na probleme. Crteži za odrasle malo su zahtjevniji i detaljniji, a njihovim bojenjem otkrit ćete nova zadivljujuća mjesta u svojoj mašti. Bojanke za odrasle Millie Marotte jedne su od najljepših i najinspirativnijih na tržištu.

Ostale bojanke za odrasle Millie Marotte potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 92
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419178
  • Strani naslov: ANIMAL KINGDOM
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 25 x 25 cm
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti


47,51   358,00 kn
19,78   149,00 kn
29,04   218,83 kn
17,99   135,55 kn
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.