Naslovnica knjige: ZDRAVLJE ZA CIJELU OBITELJ

Podijeli:

  • Broj stranica: 592
  • Godina izdanja: 2009
  • ISBN: 9789531400084
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 20.5 cm
  • Visina: 26.5 cm

ZDRAVLJE ZA CIJELU OBITELJ

Miriam Stoppard

Knjige Zdrav život, sport

Knjiga ZDRAVLJE ZA CIJELU OBITELJ je pregledan zdravstveni vodič i izvrstan psihološki savjetnik u jednoj knjizi!

Zdravlje za cijelu obitelj knjiga je koja u jednakoj mjeri govori kako ćete ostati zdravi i što možete učiniti kad se razbolite. Zamišljena je tako da brzo i jednostavno pronađete teme koje vas zanimaju, sa zaokruženim tekstom koji ističe područja od posebne važnosti.

Na 592 stranice, ovaj vodič donosi detaljne opise najčešćih bolesti koji će vam pomoći da pravovremeno prepoznate simptome bolesti; pregledne tablice, ilustracije i fotografije za brže pronalaženje potrebnih podataka; psihološke savjete te savjete kako se brinuti za zdravlje kretanjem i pravilnom prehranom.

Autorica ovoga zdravstvenog savjetnika je ugledna britanska liječnica, dr.Miriam Stoppard, čije su knjige o odgoju djece i zdravlju prevedene na 37 jezika te ukupno prodane u više od 25 milijuna primjeraka. Mnoge od njenih knjiga objavljene su i u Hrvatskoj, a njezina knjiga Zdravlje za cijelu obitelj olakšat će nam odluku trebamo li posjetiti liječnika ili si sami pomoći.

Rasprodano
396,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Dnevnik mog djetinjstva

Radosnica sretnog djetinjstva!

50 kn

139 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.