Naslovnica knjige: ZATVORENIK MOJE ČEŽNJE

Podijeli:

  • Broj stranica: 372
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531421355
  • Strani naslov: Prisoner of my Desire
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

ZATVORENIK MOJE ČEŽNJE

Johanna Lindsey

Ljubavni romani

U romanu ZATVORENIK MOJE ČEŽNJE Johanna Lindsey donosi još jednu nezaboravnu ljubavnu priču koja će vas zatvoriti u svoj puteni svijet do posljednje stranice.

Srčana Rowena Belleme mora roditi nasljednika ili će se suočiti s opasnim gnjevom nemilosrdnog polubrata koji bi uskoro mogao izgubiti svoje prijevarom stečeno bogatstvo. Neodoljivi Warrick de Chaville savršen je izbor za oca njezina djeteta. To znači da će Rowena trebati zarobiti zgodnog viteza i prisiliti ga da se pokori njezinim ljubavnim hirovima…

Plemeniti Warrick hrabro se opirao, ali izdala ga je vlastita muškost. Potpuno su ga opčinile Rowenine safirne oči i sladostrasna ljepota. Zbog toga sve vrijeme planira primjerenu osvetu. Žarko očekuje trenutak kad će njegova čulna gospodarica postati bespomoćna zatočenica i kad će morati pretrpjeti istu žestoku i strastvenu muku te iznimnu ekstazu kroz koju je i sam prošao…

Johanna Lindsey vrsna je pripovjedačica koja prede nit romantične potke kao nitko drugi, ispredajući konce kako bi stvorila zavodljive likove, uzbudljive avanture i uzavrele strasti. Zatvorenik moje čežnje prvi je njezin roman preveden na hrvatski jezik koji će naći put do srca mnogih čitatelja. Roman je s engleskog jezika preveo Vinko Vego.

Ostale romane Johanne Lindsey potražite ovdje.

Na zalihi
119,00 kn
Dodaj u košaricu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.