Naslovnica knjige: Zašto sam vam lagala

Podijeli:

  • Broj stranica: 182
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531417648
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.5 cm
  • Visina: 19 cm

Zašto sam vam lagala

Julijana Matanović

Knjige Književnost Priče

Zašto sam vam lagala je jedna od najpopularnijih knjiga omiljene hrvatske spisateljice Julijane Matanović.

Nakon mnogobrojnih izdanja, vjerojatno, još nitko nije uspio odgonetnuti je li knjiga Julijane Matanović Zašto sam vam lagala zbirka pripovijedaka ili roman, je li tu doista riječ o autobiografiji ili je autorica, ipak, lagala i tako nadograđivala priču o svojemu životu. No zanimanje za ovu knjigu se i dalje ne smanjuje. Čitatelji je i dalje traže i ponovno iščitavaju pronalazeći u njoj uvijek nešto novo, ono što prošli puta nisu primijetili ili su se prekratko zadržali, nalazeći, iznova, dijelove i svoje autobiografije.

Priče o cipelama i lusterima, očevima i skrbnicima, vlakovima i knjigama, strahovima i sanjarenjima, kućama i domovima – godinama zadobivaju ljubav mnogobrojnih čitatelja i čitateljica.

Julijana Matanović suvremena je hrvatska književnica i književna znanstvenica. Uz brojne stručne knjige objavila je zbirke priča Zašto sam vam lagala, Kao da smo otac i kći, Laura nije samo anegdota, Knjiga od žena, muškaraca, gradova i rastanaka, Božićna potraga, Samo majka i kći. Objavila je i dva romana: Bilješka o piscu i Tko se boji lika još. S Ankom Dorić napisala je knjigu za mlade One misle da smo male nagrađenu nagradama Anto Gardaš, Mali princ i Kiklop. Za mlade je napisala još dvije knjige Rečeno – učinjeno i Vezanje tenisica s jednom nepoznanicom. U zbirci Cic i svila u izboru autorice objavljene su njezine najbolje priče.

Ostale naslove Julijane Matanović potražite ovdje.

Rasprodano
49,90 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Zauvijek u tvom zagrljaju

Očaravajuća priča o strasti i izdajničkim intrigama na carskom dvoru!

50 kn

149 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.