Naslovnica knjige: VUK I GOLUBICA – džepno izdanje

Podijeli:

  • Broj stranica: 436
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531413763
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.5 cm
  • Visina: 19 cm

VUK I GOLUBICA – džepno izdanje

Kathleen E. Woodiwiss

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani

VUK I GOLUBICA

Nezaustavljiv, poput olujnoga vjetra, Wulfgar, “željezni vuk Normandije”, obrušava se sa sjevera na čelu nepobjedive vojske kako bi pokorio zemlju i ljude Darkenwooda.

Ponosna i lijepa Aislin, kraljevna saksonske krvi, gori od mržnje prema Normanima. Normani su pregazili njezin dom okrutno ubijajući sve Saksonce koji su pružili otpor. Onaj od čije zle ruke se njezin otac srušio na pragu svoga doma sada brutalno uzima i posljednje što joj je ostalo – bezbrižnu mladost i nevinost. Slomljena, ali i željna osvete utočište pronalazi kod njegova najžešćeg rivala u borbi za kraljevu naklonost – nepobjedivog Wulfgara.

U ložnici tog tajanstvenog viteza u miru će smisliti plan kako osvetiti svog mrtvog oca. Ali zaboravlja na plaho žensko srce što u grudima “ranjive golubice” kuca samo za “željeznog vuka”. Pa čak i moćni vuk na kraju biva poražen srcem – i ljubavlju koja prijeti njihovoj odanosti, različitim ciljevima i njihovim životima.

S više od trideset i šest milijuna tiskanih primjeraka, Kathleen E. Woodiwiss je jedna od najpoznatijih i najčitanijih američkih spisateljica, čiji zanosni ljubavni romani plijene pažnju čitatelja diljem svijeta.

Ostale romane Kathleen E. Woodiwiss potražite ovdje.

X
Rasprodano
59,90 kn
Pročitaj više

RASPRODAJA

Pogledaj ponudu

RASPRODAJA

Naslovi po vrlo pristupačnim cijenama, sniženim do čak 90%.

.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.