Naslovnica knjige: VRAGOLAN

Podijeli:

  • Broj stranica: 304
  • Godina izdanja: 2011
  • ISBN: 9789531408882
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 21 cm

VRAGOLAN

Danielle Steel

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani

VRAGOLAN je još jedna uspješnica iz pera slavne Danielle Steel, jedne od najpopularnijih i najčitanijih spisateljica na svijetu. 

Biti u braku s Blakeom za Maxine Williams bila je prava avantura. On je izniman čovjek, karizmatičan, ali u potpunosti nepouzdan. Kao poslovan čovjek, zaradio je milijune i bio u središtu medijske pozornosti. Jedino nije znao biti dobrim suprugom. I sada kada su se prijateljski, iako pomalo čudno, razveli nastavljaju se brinuti za svoje troje obožavane djece. Blake i dalje stalno putuje svijetom i uživa u pozornosti velikog broja prekrasnih, poznatih i vrlo mladih žena. Maxine na Manhattanu odgaja njihovu djecu, istovremeno se strastveno posvetivši svom poslu dječje psihijatrice.

No odjednom sve se mijenja… Maxine je upravo počela vezu s novim čovjekom kada tragedija potakne promjenu u Blakeovu ponašanju. Odbacuje bezbrižni život playboya te postaje odgovoran, suosjećajan i zreo. Tada poželi Maxine ponovno u svom životu – kao partnericu u humanitarnom projektu koji bi mogao promijeniti živote mnogih. Maxine se potpuno predala svome novom životu. Sigurna je da je Blake, znan i kao Vragolan, sposoban učiniti sve, osim promijeniti se… Ili je možda to ipak moguće? Na ovome se putovanju pojavljuju mnoge dvojbe, promjene i iznenadne prilike – i to upravo onda kada se čini daje sve izgubljeno.

Danielle Steel je jedna od najčitanijih spisateljica svih vremena čije su knjige prodane u više od 800 milijuna primjeraka. Njezine nenadmašne ljubavne priče imaju cijele horde obožavatelja širom svijeta.

Ostale romane Danielle Steel potražite ovdje.

Rasprodano
149,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Moć pozitivnog mišljenja

Najpoticajniji svjetski bestseller

79 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.